اضطراب یکی از شایعترین پرسشها سلامت روان است و تقریبا احتمال ابتلای تمامی افراد به آن وجود دارد.
عادات تغذیه ای که اضطراب را کم کردن می دهند
عبارات مهم : شکلات
به گزارش ایسنا، طبق اعلام انجمن افسردگی و اضطراب آمریکا، ۴۰ میلیون نفر از مردم این کشور درگیر این عارضه روانی هستند. به طور معمول این مسئله با روان درمانی و گاهی اوقات مصرف دارو درمان می شود.
علاوه بر این، در بعضی از مطالعات آمده است مصرف یا پرهیز از بعضی مواد غذایی و عادات تغذیه ای می تواند علائم اضطراب را اصلاح دهد.
عادات تغذیهای که اضطراب را کم کردن میدهند
سایت مدیکال دیلی به بعضی از راهکارهای کم کردن اضطراب اشاره کرده که عبارتند از:
افزایش دریافت منیزیم: نتیجه های یک بررسی نشان داد رژیم های غذایی که میزان منیزیم آن پایین است موجب اضطراب در موش ها می شود. همچنین بر تاثیر این ماده معدنی در اصلاح سلامت قلب، تسکین علائم افسردگی، میگرن و سندرم پیش از قاعدگی تاکید شده است هست. جهت پیشگیری از مبتلا شدن به کمبود منیزیم باید سبزیجات برگی در رژیم غذایی گنجانده شود. از دیگر منابع غذایی حاوی منیزیم می توان به بادام و آووکادو اشاره کرد.
اضطراب یکی از شایعترین پرسشها سلامت روان است و تقریبا احتمال ابتلای تمامی افراد به آن وجود دارد.
مصرف به اندازه شکلات تلخ: شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان هایی است که عملکرد مغز را اصلاح می دهند. در بسیاری از مطالعات آمده است این خوراکی به طور چشمگیری سطح سروتونین را زیاد کردن داده و میزان هورمون های استرس را کم کردن می دهد.
خودداری از از بین بردن وعده های غذایی اصلی: داشتن برنامه غذایی منظم به خصوص در افراد مستعد افسردگی و اضطراب حائز اهمیت هست. انتظار طولانی مدت جهت صرف وعده غذایی یا از بین بردن وعده صبحانه به نامنظم شدن سطح قند خون منجر می شود که می تواند بروز احساسات شبه اضطرابی را به دنبال داشته باشد.
حفظ آب بدن در طول روز: در حالیکه از دست دادن آب بدن به خودی خود موجب اضطراب نمی شود ولی می تواند آن را شدت یافتن کند. حفظ آب بدن علاوه بر آنکه کمک می کند فرد احساس تازگی داشته باشد مصرف مایعات جهت تنظیم دمای بدن، حفظ عملکرد بدن و سطح انرژی مورد نیاز است.
عادات تغذیهای که اضطراب را کم کردن میدهند
خودداری از مصرف فست فودها: مطالعه انجام شده است در سال ۲۰۱۷ نشان داد مصرف فست فودها به طور فزاینده ای پرسشها روانی را در افراد زیر ۳۰ سال زیاد کردن می دهد. زمانیکه این خوراکی ها به طور مرتب مصرف شود می تواند موجب التهاب های مرتبط با اضطراب شود.
عدم وابستگی به مصرف مواد قندی یا کافئین: کودکان به طور خاص در برابر تاثیرات مواد قندی که مشمول بر اضطراب می شود آسیب پذیر هستند. کافئین بخصوص زمانیکه در شکل نوشیدنی های انرژی زا مصرف شود به بروز فاکتورهای خطرزای مرتبط با اضطراب کمک می کند.
اضطراب یکی از شایعترین پرسشها سلامت روان است و تقریبا احتمال ابتلای تمامی افراد به آن وجود دارد.
واژه های کلیدی: شکلات | اضطراب | اضطراب | افسردگی | عملکرد مغز | وعده غذایی | رژیم غذایی | مواد غذایی | برنامه غذایی | علائم افسردگی