نتایج یک مطالعه نشان می دهد که رژیم غذایی پرفیبر با تقویت سیستم ایمنی بدن از مبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیشگیری می کند.
پیشگیری از سرماخوردگی با رژیم غذایی پر فیبر
عبارات مهم : ایمنی
به گزارش ایرنا، این مطالعه که به وسیله محققان دانشگاه موناش استرالیا انجام شد، نشان می دهد که مصرف زیاد مواد مغذی که در جو، برنج قهوه ای و تمشک یافت می شود باعث تقویت تصویر العمل ایمنی ضدویروسی بدن می شود.
پیشگیری از سرماخوردگی با رژیم غذایی پر فیبر
از دیگر مزایای مصرف یک رژیم غذایی پر فیبر کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی و دیابت است ولی اکنون محققان امیدوارند که این رژیم غذایی بتواند به مبارزه با آنفلوآنزا نیز کمک کند.
آنفلوآنزا یکی از مرسوم ترین عفونت های ویروسی در دنیا است بطوری که هر سال بیش از ۲۰ درصد جمعیت دنیا را تحت تاثیر قرار می دهد.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که رژیم غذایی پرفیبر با تقویت سیستم ایمنی بدن از مبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیشگیری می کند.
به گفته محققان دانشگاه موناش، مصرف سطوح بالای فیبر غذایی اثرات آسم و آلرژی ها را بر ریه ها کم کردن می دهد و بدن را در برابر ویروس ها مقاوم تر می سازد.
محققان در این مطالعه با آزمایش موش ها متوجه شدند، زمانی که موش ها فیبر بیشتری مصرف می کنند از مبتلا شدن به آنفلوآنزا محافظت می شوند.
محققان می دانستند که فیبرهای غذایی جهت افراد مبتلا به بیماری های التهابی ریه مانند آسم و آلرژی بافایده است ولی دلواپس بودند که مصرف آنها باعث از فعالیت انداختن سایر تصویر العمل هایی ایمنی شود.
پیشگیری از سرماخوردگی با رژیم غذایی پر فیبر
اکنون آنها متوجه شدند درحالی که فیبرهای غذایی باعث کم کردن التهاب در ریه ها می شود، گلبول های سفید خون را نیز فعال می کند که باعث تقویت سیستم ایمنی ضد ویروسی موش ها شده است و از آنها در برابر مبتلا شدن به آنفلوآنزا محافظت می کند.این مطالعه در مجله Immunity انتشار یافته است.
واژه های کلیدی: ایمنی | محققان | مطالعه | پیشگیری | مبتلا شدن | آنفلوآنزا | رژیم غذایی | سرماخوردگی