تحقیق تازه نشان می دهد رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز می تواند به زنان در کم کردن ریسک یک نوع سرطان روده کمک کند.
ارتباط مصرف گوشت قرمز و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان روده در زنان
عبارات مهم : کولون
به گزارش مهر، یافته ها نشان داد افرادی که به طور مرتب گوشت قرمز می خورند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت قرمز دارند در معرض ریسک بالاتر مبتلا شدن به “سرطان دیستال کولون” قرار دارند؛ دیستال کولون بخش انتهایی روده است که مدفوع در آن تجمع می یابد.
«دی یگو رادا فرناندز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز بریتانیا، در این باره می گوید: «تاثیر انواع متفاوت گوشت قرمز و الگوهای رژیم غذایی بر محل سرطان یکی از بزرگ ترین چالش های مطالعه رژیم غذایی و سرطان کلورکتال (راست روده) است.»
ارتباط مصرف گوشت قرمز و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان روده در زنان
در این مطالعه، داده های ۳۲,۱۴۷ زن از اسکاتلند، ولز و انگلستان مورد بررسی قرار گرفت.
فرناندز در ادامه می افزاید: «مطالعه ما تاکید می کند که اهمیت رژیم غذایی جهت افرادی که سابقه سرطان کلورکتال در خانواده ارزش دارند یا می خواهند از مبتلا شدن به سرطان پیشگیری کنند زیاد مدنظر قرار گیرد.»
تحقیق تازه نشان می دهد رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز می تواند به زنان در کم کردن ریسک یک نوع سرطان روده کمک کند.
مطالعات چندین فاکتور از جمله مواد شیمیایی تولیدشده به هنگام پخت گوشت قرمز در دمای اوج و وجود مواد نگهدارنده نظیر نیترات در گوشت های فرآوری شده است را در وجود این رابطه دخیل می داند.
واژه های کلیدی: کولون | ارتباط | مطالعه | مبتلا شدن | سرطان روده | رژیم غذایی | مواد نگهدارنده | اخبار پزشکی