طبق نتیجه های یک مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از اندازه داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الکلی زیاد کردن می دهد.
چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را زیاد کردن می دهد
عبارات مهم : سیگار
به گزارش مهر، محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را زیاد کردن نمی دهد.
جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»
چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را زیاد کردن می دهد
طبق اعلام شرکت بهداشت جهانی، سرطان مری هر سال حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می کُشد.
در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶,۱۵۵ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.
طبق نتیجه های یک مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از اندازه داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الکلی زیاد کردن می دهد.
محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک مبتلا شدن به سرطان مری قرار داشتند.
به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب زیاد کردن ریسک سرطان مری می شوند.
چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را زیاد کردن می دهد
واژه های کلیدی: سیگار | محققان | مطالعه | سرطان مری | اخبار پزشکی