مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر کم کردن سبوسگیری از آرد، گفت: بعضی از نانوایان سبوس فلهای از کارخانجات آرد خریداری میکنند و به آرد مصر
افزودن سبوس به آرد در نانوایی ها غیربهداشتی است
عبارات مهم : سلامت
به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی راجع به کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردهای مورد نیاز در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و شرکت ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اضطراری استاندارد نان را برعهده گیرند و بازرسین بهداشت محیط، میزان نمک موجود در نان (که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می کنند.
افزودن سبوس به آرد در نانواییها غیربهداشتی است
مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ۵۰ درصد نانوایی ها استانداردهای نمک در نان را رعایت می کنند، افزود: نان بااهمیت ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی ها است و به طور میانگین ایرانی ها روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف می کنند که با اجرای ۱۰۰ درصدی کم کردن میزان نمک در نان، می توان روزانه ۳ گرم نمک مصرفی را کم کردن داد تا با کم کردن میزان نمک مصرفی از بروز بیماری های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته های قلبی و مغزی جلوگیری شود.
بنابر اعلام وبدا، عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده است در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از اندازه از آرد به وسیله کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس گیری از آرد را کم کردن دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را کم کردن دهیم.
مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر کم کردن سبوسگیری از آرد، گفت: بعضی از نانوایان سبوس فلهای از کارخانجات آرد خریداری میکنند و به آرد مصر
واژه های کلیدی: سلامت | بهداشت | روزانه | بهداشتی | وزارت بهداشت | اخبار پزشکی