طبق مطالعه اخیر، مصرف روزانه روغن نارگیل به مدت تنها چهار هفته ریسک بیماری قلبی و سکته را کم کردن می دهد.
روغن نارگیل ریسک بیماری قلبی را کم کردن می دهد
عبارات مهم : بیماری
به گزارش مهر، از آنجائیکه گفته می شود روغن نارگیل حاوی ۹۰ درصد چربی اشباع است در سال های اخیر به عنوان یکی از سالم ترین روغن ها آشنا شده است است.
روغن نارگیل ریسک بیماری قلبی را کم کردن می دهد
مطالعات نشان داده است این روغن دارای فواید متعددی بوده و جهت پرسشها ریزش مو و دندان تا پرسشها پوستی بافایده است.
اما مطالعه اخیر نشان داده است این روغن می تواند در درمان بسیاری از موارد جدی تر نظیر پرسشها قلبی هم بافایده باشد.
طبق مطالعه اخیر، مصرف روزانه روغن نارگیل به مدت تنها چهار هفته ریسک بیماری قلبی و سکته را کم کردن می دهد.
محققان دانشگاه کمبریج بر روی ۹۴ فرد داوطلب ۵۰ تا ۷۵ سال که دارای سابقه بیماری قلبی یا دیابت بودند، این مطالعه را انجام دادند.
آنها شرکت کنندگان را به سه گروه تقسیم کردند و از آنها درخواست کردند روزانه به مدت چهار هفته ۵۰ گرم یا حدود سه قاشق غذاخوری روغن نارگیل، یا روغن زیتون تصفیه نشده یا کره بدون نمک مصرف کنند. آنها سپس نحوه تاثیر این چربی ها را بر میزان کلسترول داوطلبان بررسی کردند.
یافته ها نشان داد شرکت کنندگانی که کره مصرف کرده بودند به طورمیانگین ۱۰ درصد کلسترول LDLشان، موسوم به کلسترول بد، کم کردن یافته بود. آنهایی که روغن زیتون مصرف کرده بودند شاهد کم کردن نسبی میزان LDL و ۵ درصد زیاد کردن میزان کلسترول HDL، که به کلسترول خوب معروف هست، بودند.
روغن نارگیل ریسک بیماری قلبی را کم کردن می دهد
اما شرکت کنندگانی که روغن نارگیل مصرف کرده بودند شاهد بیشترین میزان زیاد کردن در سطح HDL با میانگین ۱۵ درصد بودند.
واژه های کلیدی: بیماری | مطالعه | نارگیل | کلسترول | روغن نارگیل | اخبار پزشکی