کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: بعضی از افزودنیهای غذایی باعث آلرژی و سرطان میشوند.
افزودنی های غذایی که باعث آلرژی و سرطان می شوند
عبارات مهم : آلرژی
به گزارش فارس، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی، اظهار داشت: افزودنی ها در حفظ سلامت و جاذبهٔ مواد غذایی در مسیر انتقال به مراکز فروش مؤثر هستند.
افزودنیهای غذایی که باعث آلرژی و سرطان میشوند
وی افزود: این افزودنی ها، با اصلاح طعم، رنگ، زیاد کردن مدت وقت پایداری و قوام محصولات غذائی، باعث ارتقاء کیفیت و جاذبهٔ زیاد آنها می شوند.
این کارشناس ادامه داد: افزودنی ها در سال های گذشته در امر نگهداری، طعم دهندگی، ترکیب، قوام و رنگ مواد غذایی تأثیر به سزایی دارند و نقش مهمی را جهت جلب جبران کمبود مواد غذایی ایفا می کنند.
کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: بعضی از افزودنیهای غذایی باعث آلرژی و سرطان میشوند.
حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه این مواد افزودنی جوابگوی نیاز مصرف کنندگان در تمامی فصول سال جهت دستیابی به غذایی سالم، اشتهاآور و قابل تهیه هستند، اظهار کرد: امروزه افزودنی های رنگی و مصرفی در مواد غذایی، بیش از هر وقت دیگر تحت نظارت و بررسی قرار دارند.
کارشناس بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه نیتریت و نیترات سدیم علاوه بر شدت یافتن طعم و رنگ سوسیس و کالباس می توانند مانع فعالیت سم بوتولیسم که سمی کشنده است شوند، خاطرنشان کرد: همچنین به گفته متخصصان تغذیه این افزودنی ها می توانند در گوارش نوعی ماده سرطان زا تولید کنند.
وی همچنین در ادامه گفت: البته نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند ولی استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند منجر به ایجاد می شود.
افزودنیهای غذایی که باعث آلرژی و سرطان میشوند
این کارشناس تاکید کرد: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.
حسین عبدالعزیزی در آخر تصریح کرد: بعضی پزشکان نیز بر این باورند که بعضی افزودنی ها همچون مواد افزودنی موجود در پفک، ساندیس ها و نوشابه ها می توانند آلرژی ایجاد کنند.
کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: بعضی از افزودنیهای غذایی باعث آلرژی و سرطان میشوند.
واژه های کلیدی: آلرژی | بهداشت | سرطان زا | مواد غذایی | مواد غذایی | مواد افزودنی | اخبار پزشکی