تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار اجتماعی فقط نوک کوه یخ پیدا شده, این همه آب کشاورزی کجا مصرف می‌شود؟ ، بحران آب چندوجهی هست

در یک نشست حاشیه‌ای در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، بیان شد: ٣٠٠ دشت از حیض انتفاع خارج شده است یعنی نابود شده است و غیرقابل استفاده هست. از مجموع ۴۷ میلیارد

فقط نوک کوه یخ پیدا شده, این همه آب کشاورزی کجا مصرف می‌شود؟ ، بحران آب چندوجهی هست

بحران آب چندوجهی هست؛ فقط نوک کوه یخ پیدا شده/ این همه آب کشاورزی کجا مصرف می شود؟

عبارات مهم : رسانه ها

در یک نشست حاشیه ای در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، بیان شد: ٣٠٠ دشت از حیض انتفاع خارج شده است یعنی نابود شده است و غیرقابل استفاده هست. از مجموع ۴۷ میلیارد متر مکعب آب که هر سال از سفره های زیرزمینی برداشت می شود حدود ۳۷ میلیارد متر مکعب از مناطق ممنوعه برداشت شده است هست.

به گزارش خبرآنلاین، تالار گفت و گوی شماره یک بیست و سومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در دومین روز فعالیت این نمایشگاه، شاهد برگزاری نشست تخصصی «نقش رسانه ها در کم کردن بحران آب» با حضور هادی خانیکی استادیار دانشگاه علامه طباطبایی، میر مهرداد میرسنجری استادیار دانشگاه و پژوهشگر فرهنگی و ژئوپولوتیک و همچنین بابک کلانی مدیرمسئول روزنامه سبزینه بود.

فقط نوک کوه یخ پیدا شده, این همه آب کشاورزی کجا مصرف می‌شود؟ ، بحران آب چندوجهی هست

هادی خانیکی استاد ارتباطات نشانه از این نشست را بررسی یک ابر چالش دانست و گفت: رسانه ها باید در سطح پرسشها سیاسی به مساله بحران آّب بپردازند. بر اساس تحلیل و ارزیابی مسیرها از پرسشها بنیادی آب نخستین مسئله است و فقط در حوزه مصرف، تولید و مدیریت نمی توان محدود کرد. در تمامی حوزه ها از جمله اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و محیط زیست باید به مسئله کم آبی توجه شایانی کرد. ما دنیال مقصر نیستیم که آیا و چگونه به اینجا رسیدیم زیرا که خشکسالی فقط محدود به ایران نیست این یک مسئله جهانی است.

خانیکی گفت: آب در یک جامعه با قومیت و هویت تعلقات آن سرزمین در هم آمیخته هست. تنها وزارتخانه ای که وزیر آن با قاطعیت رای نیاورد به همبن علت بود، بحران آب جدی است ولی هنوز مسئله اجتماعی نشده یعنی هر بخشی در جوامع ما به فرافکنی می رود.

در یک نشست حاشیه‌ای در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، بیان شد: ٣٠٠ دشت از حیض انتفاع خارج شده است یعنی نابود شده است و غیرقابل استفاده هست. از مجموع ۴۷ میلیارد

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مقصر اصلی برای هدر رفتن آب شرب ١٠ درصد؜ مصرف اشتباه است و بیشترین درصد حرام شدن آب در کشاورزی هست. جامعه امروزه ما نمی دانند چطور آب تولید می شود و چطور باید از آن استفاده کنند، اگر از دولت بپرسیم مسئله چیست، آن هم ارجاع می دهد به نخبگان ولی مردم خوب گوش نمی دهند و فقط ضعف کم آبی را در دولت می دانند.

اگر جامعه خوب اداره شود مساله کم آبی هم حل می شود

در ادامه نشست خانیکی گفت: گاهی مسئولان اطلاعات، اخبار غیرموثق و آمار اشتباه می دهند، مردم هم سر در گم هستند. ایران از اول هم معضل کم آبی داشته و دارد، آب یک مسئله ملی است و همه در برابر آن مسئول هستند. اگر اعتماد وجود نداشته باشد کمپین ها و رسانه ها به جای نمی رسند.

فقط نوک کوه یخ پیدا شده, این همه آب کشاورزی کجا مصرف می‌شود؟ ، بحران آب چندوجهی هست

او ادامه داد: بحران آب شدیدا چند وجهی و پیچیده هست، که در ابتدا راحت به آن برخوردیم، به اصطلاح در حال حاضر نوک کوه یخ را دیده ایم، در سطح دنیا تحقیقاتی انجام گرفته است که نشان می دهد خشونت و پرخاشگری در افراد ناشی از خشکسالی و کم آبی هست، که در افراد یک جامعه بروز می دهد.

آگاهی جامعه مساوی است با آگاهی مسئولان

در یک نشست حاشیه‌ای در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، بیان شد: ٣٠٠ دشت از حیض انتفاع خارج شده است یعنی نابود شده است و غیرقابل استفاده هست. از مجموع ۴۷ میلیارد

میرمهرداد میرسنجری استادیار دانشگاه و پژوهشگر فرهنگی و ژئوپولتیک در ادامه این نشست گفت: نخستین عامل محدود کننده منابع و تخریب کننده آن در طول ۱۶۰ سال اخیر مساله جمعیت هست، این زمین توان زیستی خاصی دارد ظرفیت برد اکولوژیک منابع محدود است و باید به این توجه کرد، در همه دنیا وجود دارد ولی در برخی کشورها بیشتر هست، ٣٠٠ دشت از حیض انتفاع خارج شده است یعنی نابود شده است و غیر قابل استفاده هست. سه بخش نقش اساس در محیط زیست دارند: ١. منابع، ٢. مردم و ٣. دولت مردان و نظام حکومتی.

میرسنجری گفت: ما صرفا نباید خشک شدن دریاچه ارومیه را به خشکسالی ارتباط دهیم، بعد ۱۰۰ سدی که در مسیر دریاچه ارومیه وجود دارد چه نقشی دارد!؟

فقط نوک کوه یخ پیدا شده, این همه آب کشاورزی کجا مصرف می‌شود؟ ، بحران آب چندوجهی هست

او گفت: در ایران ۵ لیتر نیاز روزانه هر انسان برای آشامیدن آب هست، در حالی که مشاهده میدانی من در کشورهای دیگر مصرف آب آشامیدنی کاملا جدا و مجاز است در ٢ ساعت زمانی که آب در لوله ها جریان دارد ۱۹۵ لیتر آب را هدر می دهیم، که برای آن باید هزینه پرداخت کنیم.

میرسنجری گفت: این یک مدل سوء مدیریت آب است که فراجناحی است یعنی به هبچ جناح خاصی مرتبط نیست، زیرا مساله محیط زیستی بلند مدت هست، با تغییر دولت ها تغییر نمی کند. به نظر بنده بزرگترین معضلی که در کشور وجود دارد، همواره نگاه حزبی، سیاسی و جناحی بر مدیریت محیط زیست است.

او در ادامه گفت: در یزد و کرمان تلاش می کردند در مصرف آب از سفره های زیرزمینی استفاده کنند، توسعه پایدار یعنی شما منابع را با حداقل کیفیت به نسل بعدی انتقال یافته کنید، من با سد سازی مخالف هستم، باید چند درصد از پولی که برای سد سازی استفاده می کنیم به آب خان ها بپردازیم.

سنجری با اشاره به اینکه در طول ۲۱ سال گذشته زوایای مختلفی از بحران آب را مورد بررسی قرار داده هست، گفت: متاسفانه در طول سالهای گذشته از ۶۰۰ دشت کشاورزی کشور عزیزمان ایران حدود ۳۰۰ دشت از بین رفته است.

میرسنجری گفت: با تغذیه سفره های اب زیر زمینی می توانیم بدون وجود سیل کشوری با تنوع محصولات کشاورزی ایجاد کنیم. امروزه باید مدیریت ناتوان و ناقص را انتقاد کنیم، نباید سکوت کرد آیا که وظیفه ما حفظ محیط زیست و انتقال ان به نسل دیگر است.

رسانه ها باید از وزارت نیرو بپرسند، این همه آب کشاورزی کجا مصرف می شود

بابک کلانی مدیرمسئول روزنامه سبزینه و مدیر انجمن صنفی نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور هم در این نشست گفت: هنگامی که ما قصد راه اندازی روزنامه را داشتیم با وجود گذشت بیش از یکصد سال از عمر مطبوعات در کشور یکی از پرسشها اساسی ما استخدام دبیر یا خبرنگار حرفه ای در حوزه آب و محیط زیست بود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه اکثر نشریات و روزنامه های کشور، صفحات تخصصی حوزه آب و محیط زیست ندارند، گفت: بسیاری از خبرهای این صفحات به مطالب کلی آب و کشاورزی و بازار میوه خلاصه شده است است.

مدیر انجمن صنفی نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور با ارائه آماری از اوضاع آبی کشور عزیزمان ایران گفت: شمار چاه های عمیق و نیمه عمیق در سال ۱۳۵۱ تعداد ۴۷ هزار و ۱۳۷ حلقه بوده که این تعداد در سال ۱۳۹۲ به ۷۷ هزار و ۵۶۷ حلقه زیاد کردن یافته است و اکنون تعداد چاه های مناطق ممنوعه حفر شده است بیش از ۳۷۳ هزار حلقه چاه است.

او از رسانه ها خواست به جای پرسشها پیش پا افتاده منشاء بروز بحران آب را مورد پیگیری و واکاوی قرار دهند: از مجموع ۴۷ میلیارد متر مکعب آب که هر سال از سفره های زیرزمینی برداشت می شود حدود ۳۷ میلیارد متر مکعب از مناطق ممنوعه برداشت شده است است.

کلانی گفت: از این مهمتر پیگیری به برداشت بی رویه آب از مناطق ممنوعه و دخالت جدی تر وزارت نیرو در این عنوان است آیا که وزارت نیرو به جای مدیریت بهینه آب تنها عنوان می کند که کشاورزی آب را بیهوده مصرف می کند.

واژه های کلیدی: رسانه ها | استفاده | کشاورزی | اخبار اجتماعی

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو