تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی جزییات جلسه ۲ ساعته وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

یک عضو اصلاح‌طلب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جلسه اخیر خود و دو نماینده دیگر مجلس با گزینه پیشنهادی وزارت علوم گفت: غلامی گزینه ایده‌آل

جزییات جلسه ۲ ساعته وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

جزییات جلسه ۲ ساعته وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

عبارات مهم : انجمن

یک عضو اصلاح طلب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جلسه اخیر خود و دو نماینده دیگر مجلس با گزینه پیشنهادی وزارت علوم گفت: غلامی گزینه ایده آل جهت وزارت علوم نیست ولی درنهایت باتوجه جمیع شرایط و بن بستی که در این حوزه ایجاد شده، حضورش می تواند راهگشا باشد.

محمود صادقی در گفت وگو با ایلنا، با اشاره به احتمال نیرومند معرفی منصور غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم در جلسه علنی روز یکشنبه هفته آینده مجلس شورای اسلامی گفت: اخیراً در جلسه ای با حضور بنده، فاطمه سعیدی نماینده پایتخت کشور عزیزمان ایران و جلال میرزایی در دفتر دکترعارف میزبان آقای منصور غلامی وزیر پیشنهادی علوم بودیم که البته از تعداد بیشتری از نمایندگان دعوت کرده بودیم ولی به هر حال باتوجه به این که مجلس هفته گذشته تعطیل بود، جلسه با حضور همین تعداد از نمایندگان برگزار شد.

جزییات جلسه ۲ ساعته وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

جلسه دوساعته صادقی، سعیدی، میرزایی با وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

وی افزود: این جلسه دو ساعته به منظور آشنایی زیاد با برنامه ها و نظر های آقای غلامی و همچنین بیان بعضی انتقادهایی که به عملکردشان در دانشگاه بوعلی سینای همدان به خاص در ۴ ساله دولت روحانی وارد شده است هست، برگزار شد و مسائلی که در اینترنت عنوان شده است و نیز بعضی دیگر از پرسشها و مشکلاتی که در این مدت، ازسوی دانشگاهیان به بنده و دیگر همکاران انتقال داده شده است را با صراحت و بی پرده مطرح کردیم و آقای غلامی نیز به تفصیل پاسخ دادند.

نماینده اصلاح طلب مردم پایتخت کشور عزیزمان ایران در مجلس خاطرنشان کرد: درنهایت، نظر به مسائلی که در این جلسه مطرح شد و پاسخ هایی که آقای غلامی ارائه کردند، ما ۳ نفر یعنی بنده، زن سعیدی و آقای جلالی به این جمع بندی رسیدیم که گزینه پیشنهادی دولت جهت وزارت علوم باتوجه به جمیع شرایط مناسب است.

یک عضو اصلاح‌طلب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جلسه اخیر خود و دو نماینده دیگر مجلس با گزینه پیشنهادی وزارت علوم گفت: غلامی گزینه ایده‌آل

غلامی با ایده آل اصلاح طلبان فاصله دارد

وی افزود: باوجود آن که آقای غلامی با ایده آل های ما فاصله زیادی دارد و ایده آل ما گزینه هایی همچون دکتر فرجی دانا و دکتر توفیقی بودند ولی در شرایط فعلی که معرفی حدود ۱۰ تا ۱۲ نفر از گزینه های احتمالی، هر کدام به دلیلی بی نتیجه ماند، به نظر می رسد آقای غلامی که فردی باسابقه و مجرب هست، گزینه ای قابل قبول باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: آقای غلامی در دولت خاتمی به مدت ۸ سال ریاست دانشگاه بوعلی سینای همدان را برعهده داشته و بعد از دوره ۸ ساله احمدی نژاد نیز مجدداً در سال های اخیر ریاست این دانشگاه را در دولت روحانی به عهده داشته هست. همچنین پیش از دولت اصلاحات نیز مسئولیت هایی همچون ریاست دانشکده یا معاونت های متفاوت را در کارنامه دارد.

جزییات جلسه ۲ ساعته وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

دبیرکل انجمن مدرسین دانشگاه ها همچنین با تاکید بر شاخصه های مثبت اخلاقی گزینه پیشنهادی وزارت علوم گفت: آقای غلامی مدیری باتجربه و در عین حال اخلاق مدار و متدین است که با پیشینه اصلاح طلبی، از اعضای قدیمی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها بوده و باوجود آن که هرگز از انجمن خارج نشدند ولی باتوجه به آن که در دوره ۸ ساله پیش از دولت روحانی، فعالیت های انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها با محدودیت هایی مواجه شد، آقای غلامی هم چندان فعال نبودند.

انتصاب غلامی به ریاست بوعلی با حکم فرجی دانا و حمایت اصلاح طلبان

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باوجود انتقادهایی که مطرح می شود، اصلاح طلبان همدان تاکید داشتند در ابتدای کار دولت روحانی گزینه ایده آل ارزش جهت ریاست دانشگاه بوعلی، دکتر غلامی بوده که بالاخره بعد از یک سال با حکم دکتر فرجی دانا به این عنوان منصوب شد. با این حال تاکید دارند که انتظارات در این مدت برآورده نشده است.

یک عضو اصلاح‌طلب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جلسه اخیر خود و دو نماینده دیگر مجلس با گزینه پیشنهادی وزارت علوم گفت: غلامی گزینه ایده‌آل

دانشگاهیان همدان معتقدند گشایش های موردنظرشان در دوره غلامی محقق نشد

وی افزود: به گفته ناظران و دانشگاهیان همدان تغییرات موردنظر در فضای سیاسی و گشایش هایی که انتظار می رفت، در دانشگاه بوعلی ایجاد نشده و یکی از تشکل های اصلاح طلب این دانشگاه نیز انتقاداتی نسبت به عدم صدور مجوز فعالیت این تشکل دارد. البته در این دوره به یک تشکل به عنوان انجمن اسلامی دانشجویان معتدل مجوز اعطا داده شده است ولی مجوز یک تشکل اصلاح طلب مدتی است که بلاتکلیف مانده است.

جزییات جلسه ۲ ساعته وزیرپیشنهادی علوم در دفتر عارف

صادقی همچنین گفت: از طرفی بعضی دانشجویان دانشگاه بوعلی همدان نسبت به پاره ای برخوردها با نشریات دانشجویی این دانشگاه انتقاداتی را مطرح می کنند و معتقدند آقای غلامی حمایت مناسبی از فعالیت های دانشجویان نداشته و همچنین در برگزاری بعضی برنامه های دانشجویی و مراسم ها از دانشجویان پشتیبانی نکرده است.

انتقاد نسبت به انتصاب معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی

رییس فراکسیون براق سازی و سالم سازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس در ادامه به بخش دیگری از انتقادات به عملکرد گزینه پیشنهادی وزارت علوم در دانشگاه بوعلی سینای همدان اشاره کرد و با تاکید بر بحث انتصابات در این دانشگاه گفت: منتقدان همچنین به بعضی انتصابات در دانشگاه بوعلی سینای همدان ازسوی آقای غلامی انتقاد دارند و به خاص معتقدند معاون فرهنگی دانشگاه نه تنها گرایش اصلاح طلبی ندارد، بلکه نزدیک به جبهه پایداری بوده است.

صادقی یادآور شد: با این حال، باوجود آن که گفته می شود این فرد عضو بسیج بوده ولی به گفته آقای غلامی، معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی ایثارگری است که با هویت اصلاح طلبی فعالیت می کرده و همچنین تاکید داشت که با حضور این مدیر فرهنگی، موفق شده است اند فضا را بهتر مدیریت کنند.

وی افزود: دانشجویان نسبت به عملکرد مدیریتی آقای غلامی نیز انتقاد می کنند و علاوه بر مسائلی که راجع به بعضی کمبودها در امکانات رفاهی دانشگاه عنوان می کنند، می گویند دانشگاه بوعلی در دوره آقای غلامی به لحاظ رتبه علمی تنزل یافته است.

غلامی از نیروهای اصیل آموزش عالی با جوهره اصلاح طلبی است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در توضیح ارزیابی خود راجع به این گزینه پیشنهادی گفت: جمع بندی کلی ما، باتوجه به پاسخگویی و توضیحات مفصل و صریحی که ازسوی آقای غلامی صورت گرفت، این است که ایشان ازجمله نیروهای اصیل آموزش عالی، با تجربه اوج و همچنین با جوهره اصلاح طلبی است.

علت تفاوت رویکردهای مدیریتی غلامی در دولت خاتمی و روحانی

وی در پاسخ به سوالی راجع به تفاوت نظر دانشجویان دوران اصلاحات دانشگاه بوعلی و دانشجویان فعلی این دانشگاه راجع به عملکرد غلامی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد بعضاً تفاوتی که شرایط فعلی کشور با دوران اصلاحات دارد را درنظر نمی گیرند. گفته می شود دکتر غلامی فعلی، غلامی سال های ۷۶ تا ۸۴ نیست ولی مسئله این است که کدامیک از مدیران و روسای فعلی دانشگاه ها همان رویه سال های دوران اصلاحات خود را دنبال می کنند.

نماینده اصلاح طلب مردم پایتخت کشور عزیزمان ایران در مجلس تصریح کرد: توصیه حائز اهمیت این است که زمینه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی عوض کردن کرده هست. به بیان دیگر هم تجربه ها زیاد کردن یافته و هم محدودیت ها بسیار زیاد شده است هست. علاوه بر این، این دولت، آن دولت نیست. این دولت روحانی است و آن دولت خاتمی!

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: به هر حال شرایط دوره اصلاحات را نمی توان با شرایط امروز مقایسه کنیم. علاوه بر این به نظر می رسد، سالخوردگی نیز در نحوه برخورد افراد با پرسشها تاثیرگذار باشد. دکتر غلامی متولد سال ۳۲ است و بعضاً هنگامی که افراد پا به سن می گذارند، قاعدتاً آن شور و نشاط و پویایی از افراد گرفته می شود.

انتقاد دانشجویان اصلاح طلب به انجمن اسلامی دانشجویان معتدل

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تصویر العمل به پرسش دیگری مبنی بر این که بخشی از دانشجویان منتقد معتقدند در ابتدای راه تشکیل انجمن اسلامی معتدل، بعضی دانشجویان اصلاح طلب در این تشکیلات جذب شده است و در ادامه راه تسویه شده است اند و همچنین می گویند غلامی با ایجاد نهادی از اوج به پایین تحت عنوان تشکل دانشجویان معتدل، تلاش دارد بدنه دانشگاه را حامی خود جلوه دهد، گفت: تاجایی که در جریان هستم، انجمن اسلامی معتدل دانشگاه بوعلی عملکرد بدی نداشته و در مقاطعی با دعوت از اشخاص سیاسی از جمله دکتر مطهری و بنده، گرایش خود را نشان داده است.

وی افزود: به نظر می رسد اعضای این انجمن طیفی از دانشجویان اصلاح طلب هستند که نام خود را انجمن اسلامی معتدل گذاشته اند. البته طیف دیگری از دانشجویان این دانشگاه که خود را اصلاح طلبانی اصیل تر می دانند نیز به دنبال تشکیل انجمن اسلامی خود هستند.

علت طولانی شدن روند صدور مجوز انجمن اسلامی دانشجویان اصلاح طلب بوعلی

وی راجع به علت عدم صدور مجوز انجمن اسلامی دانشجویان اصلاح طلب دانشگاه بوعلی نیز گفت: اتفاقاً آقای غلامی در این رابطه نیز توضیحاتی ارائه کرده و گفتند که مدتی طول کشیده تا این دانشجویان اساس نامه پیشنهادی خود را ارائه کردند که در ابتدا متن این اساسنامه بیش از اندازه طولانی بوده و درنتیجه روند اصلاح این اساسنامه نیز مدتی به طول انجامیده که هم اکنون به انجام رسیده و اکنون نیز باوجود آن که این فرآیند طولانی شده، هم اکنون پرونده جهت صدور مجوز به جریان افتاده هست. گویا در یک مقطع نیز ملاحظاتی راجع به اشخاص متقاضی مجوز مطرح شده است که این افراد عوض کردن کرده اند و درمجموع به نظر می رسد لزوم طی روند اداری نیز منجر به طولانی تر شدن این پروسه شده است است.

صادقی ادامه داد: آقای غلامی همچنین گفت که البته این روند در مراحل نهایی واقع شده است است و بنا بود که مجوز به زودی صادر شود ولی باتوجه به مسائلی که راجع به احتمال معرفی رییس دانشگاه به عنوان وزیر پیشنهادی علوم مطرح شده، شخصاً دست نگه داشته تا احیاناً این شائبه ایجاد نشود که صدور مجوز به علت این مسئله بوده است.

غلامی در دولت روحانی تلاش کرد دانشگاه را به نحوی عاقلانه مدیریت کند

نماینده اصلاح طلب مردم پایتخت کشور عزیزمان ایران با اشاره به شاخصه های مدیریتی غلامی، در پاسخ به پرسش درمورد نحوه مدیریت او در ۴ سال اخیر گفت: به نظر می رسد آقای غلامی در این مدت تلاش کرده، دانشگاه را به نحوی عاقلانه مدیریت کند و بدون این که منجر به ایجاد تنش در فضای دانشگاه شود، طوری واکنش‌ها کند که تمامی دانشجویان با گرایش های متفاوت قادر به فعالیت باشند.

نقش غلامی در برخورد با نشریات دانشجویی دانشجویی بوعلی

وی راجع به برخوردهایی که با نشریات دانشجویی صورت گرفته، گفت: توصیه حائز اهمیت این است که عمده این پرسشها و برخوردها با نشریات دانشجویی ازسوی نهادهایی خارج از دانشگاه صورت گرفته است و آقای غلامی هم گفتند که بخش حقوقی دانشگاه مدام پیگیر این پرونده ها بوده و شخصاً نیز پیگیر بوده و اتفاقاً راجع به هر موردی که مطرح کردیم، در تماسی که با دفتر حقوقی دانشگاه داشتند، توضیحاتی را به تفصیل دریافت و به ما ارائه کردند و به نظر می رسد پیگیری های جدی صورت گرفته است و خودشان هم در جلسه گفتند که حتی در مواردی با بعضی مقامات قضایی مشورت هایی داشته است.

برخی منتقدان غلامی ضعف های اخلاقی خود را پشت شعارهای سیاسی پنهان کردند

رییس فراکسیون براق سازی و سالم سازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس دهم همچنین گفت: توصیه حائز اهمیت دیگر این است که در این جلسه بعد از آن که انتقادات را مطرح کردیم، مشخص شد بعضی از اشخاصی که در این مدت انتقادات بسیار شدیدی نسبت به عملکرد آقای غلامی داشتند، بجز پرسشها سیاسی و دانشجویی، بعضاً پرونده هایی نیز به لحاظ اخلاقی داشتند.

وی افزود: به نظر می رسد بعضی از این مخالفت ها منجر به غبارآلود شدن فضا شده است و آن چنان که متوجه شدم، درواقع بعضی منتقدان سرسخت آقای غلامی تلاش می کنند بعضی پرسشها اخلاقی و غیرسیاسی ارزش را پشت پرسشها سیاسی پنهان کنند و طبیعتاً هنگامی که متوجه این مسئله شدم، بر دیدگاهم اثر گذاشت. این درست نیست که در هیاهوهایی این چنینی با داعیه اصلاح طلبی از فردی حمایت کنیم که در بعد شعارها و پرسشها سیاسی قصد دارد ضعف های اخلاقی خود را پنهان کند.

عدم قاطعیت و صراحت مدیران دانشگاه ها مختص غلامی نیست

صادقی در عین حال تصریح کرد: البته بنده بعضی از انتقادهای منتقدان را قبول دارم ولی باید بگویم این انتقادها صرفاً مختص عملکرد آقای غلامی نیست؛ در واقع آن چه در دوره فعلی، تقریباً فراگیر شده، این است که مدیران دانشگاه ها از آن قاطعیت، صراحت و دلیری مورد نیاز برخوردار نیستند و این مسئله پرسش برانگیز هست؛ هرچند بعضاً این طور توجیه می کنند که این محافظه کاری به خاطر عوض کردن شرایط کشور است.

اگر مدیران با قاطعیت ورود کنند، می توانیم بر محدودیت ها فائق بیاییم

وی خاطرنشان کرد: آقای غلامی در این رابطه گفتند که در شرایطی مدیریت دانشگاه را به دست گرفتیم که نحوه مدیریت دانشگاه در ۸ ساله احمدی نژاد پرسشها اساسی ایجاد کرده بود و جهت این که بتوانیم مسیر حرکت را دوباره به ریل خود برگردانیم، نیاز به وقت بیشتری داریم. علاوه بر این، تاکید داشتند که محدودیت ها زیاد کردن چشم گیری داشته هست. با این حال شخصاً همچون دانشجویان و عمده منتقدان آقای غلامی اعتقاد دارم اگر مدیران با جدیت و قاطعیت در پرسشها متفاوت ورود کنند، می توانیم با کمک یکدیگر بر این محدودیت ها فائق بیاییم.

برگزاری جلسه احتمالی ظهر یکشنبه فراکسیون امید با غلامی

عضو فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: درمجموع قرار شد اگر صبح روز یکشنبه آقای غلامی از سوی رییس جمهوری به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی وزارت علوم معرفی شد، بعد از اتمام جلسه علنی در فراکسیون امید میزبان ایشان باشیم تا بتوانیم با حضور دیگر نمایندگان بررسی های دقیق تری را انجام دهیم و اگر دیگر نمایندگان نیز انتقاداتی داشتند، مطرح شود.

صادقی در آخر تصریح کرد: در مجموع به نظر می رسد آقای غلامی گزینه ایده آل جهت وزارت علوم نیست ولی درنهایت باتوجه جمیع شرایط و بن بستی که در این حوزه ایجاد شده، حضورش می تواند راهگشا باشد.

واژه های کلیدی: انجمن | اسلامی | دانشگاه | دانشگاه | اصلاح طلب | دانشجویان | اصلاح طلبان | گرایش اصلاح طلب | مجلس شورای اسلامی

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو