متخصصان آسیبشناسی در آمریکا با انجام یک سری آزمایشات تازه به نقش نوعی مکمل غذایی در پیشگیری از صرع پی بردند.
نقش نوعی مکمل غذایی در پیشگیری از صرع
عبارات مهم : پروتئین
به گزارش ایسنا، این متخصصان دریافتند که کم کردن پروتئینی موسوم به O-GlcNAcylation در سلول های مغز موش ها به “تحریک پذیری عصبی” منجر می شود که عامل شروع کننده صرع است.
نقش نوعی مکمل غذایی در پیشگیری از صرع
متخصصان آسیب شناسی در دانشگاه آلابامای آمریکا در این بررسی دریافتند زیاد کردن سطح این پروتئین با مصرف مکمل “گلوکزامین” که معمولا جهت کمک به کم کردن درد آرتروز مصرف می شود، جنبش پذیری عصبی در موش ها را کم کردن می دهد.
این یافته نه تنها به آشکار شدن فرآیند جنبش پذیری عصبی کمک می کند بلکه می تواند به شناسایی روش های درمانی تازه جهت صرع نیز منجر شود.
متخصصان آسیبشناسی در آمریکا با انجام یک سری آزمایشات تازه به نقش نوعی مکمل غذایی در پیشگیری از صرع پی بردند.
پیش از این پزشکان دریافته بودند که زیاد کردن پروتئین O-GlcNAcylation با کم کردن قدرت سیناپس ها در ناحیه هیپوکمپوسِ مغز (هیپوکامپ) مرتبط هست. سیناپس ها ساختارهایی هستند که به نورون ها (سلول های عصبی) اجازه می دهند سیگنال های عصبی را به یکدیگر انتقال دهند.
این تیم تخصصی خاطر نشان کردند که جنبش پذیری عصبی در هیپوکمپوس یا بخش حافظه و یادگیری مغز اغلب در مبتلایان به صرع دچار پیچیدگی می شود.
متخصصان با در نظر گرفتن یافته های پیشین این فرضیه را مطرح کرده اند که زیاد کردن سطح این پروتئین می تواند جنبش پذیری عصبی را کم کردن داده و از صرع پیشگیری کند.
نقش نوعی مکمل غذایی در پیشگیری از صرع
به گزارش مدیکال نیوزتودی، آنها در این مطالعه دریافتند گلوکزامین در واقع آنزیم پاک کننده پروتئین O-GlcNAcylation از مغز را مسدود می کند که نتیجه آن زیاد کردن سریع سطح این پروتئین است.
واژه های کلیدی: پروتئین | پیشگیری | مکمل غذایی | اخبار پزشکی