تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی سردار به‌دنبال نقش‌سیاسی تازه ، «عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش

قالیباف بعد از خروج از انتخابات و شهرداری، جز در یکی دو مورد ترجیح داد سکوت کند. شاید این سکوت یادگار سه انتخابات جهت اوست و شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایر

سردار به‌دنبال نقش‌سیاسی تازه ، «عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش

«عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش/سردار به دنبال نقش سیاسی جدید

عبارات مهم : ایران

«عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش/سردار به دنبال نقش سیاسی جدید

آقای شهردار پیشین به دنبال پیاده سازی ایده «نواصولگرایی»؟ | دلخوری سردار از رفقای اصولگرایش

سردار به‌دنبال نقش‌سیاسی تازه ، «عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش

قالیباف بعد از خروج از انتخابات و شهرداری، جز در یکی دو مورد ترجیح داد سکوت کند. شاید این سکوت یادگار سه انتخابات جهت اوست و شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایران حالا دارد با خود حساب می کند که باید چگونه مسیر سیاست ورزی اش را دنبال کند.

نه شهردار است نه سردار. از انتخابات هم خیلی گذشته هست، انتخاباتی که یک ناکامی دیگر را در کارنامه او به ثبت رساند. شاید همین ناکامی تلخ آنهم جهت سومین بار است که باعث شده است آقای شهردار پیشین سکوت پیشه کند. سکوتی که شبیه به خلسه ای جهت تجدید قوا می ماند یا …

افزایش به سیاست با لباس خلبانی

خلبان، دکتر و اصولگرای اصلاح طلب عناوینی بود که قالیباف می خواست با آنها وارد عرصه کلان سیاسی شود. فرمانده هنگامی که می خواست جهت نخستین بار وارد انتخابات ریاست جمهوری شود، ترجیح داد از خود تصویر جدیدی به نمایش بگذارد. تصویر پوسترهای خلبانی که بر دیوار شهر تظاهر می کرد جذابیت های جدیدی داشت ولی راهگشای او به سیاست نبود. در عوض به شهرداری رفت تا شاید از پایگاهی که احمدی نژاد را به صندلی ریاست پاستور رسانده بتواند موفق شود. ولی او چهار سال بعد باز هم فضا آنی نبود که او ریسک حضور در انتخابات را به جان بخرد. شاید یک واکنش‌ها عاقلانه و هوشمندانه از سوی قالیباف. گویی او تصمیم گرفته بود خود را در انتخاباتی به نمایش بگذارد که محمود احمدی نژاد در آن حاضر نیست.

قالیباف بعد از خروج از انتخابات و شهرداری، جز در یکی دو مورد ترجیح داد سکوت کند. شاید این سکوت یادگار سه انتخابات جهت اوست و شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایر

رفتار احساسی یا دودوتا چهارتای سیاسی؟

قالیباف در انتخابات ۹۲ وارد میدان انتخابات ریاست جمهوری شد. او در این انتخابات هم تصویر جدیدی از خود نشان داد. این بار دیگر خبری از تصویر خلبانی نبود و به جای آن خود را تکنوکرات نشان داد. شاید بدش نمی آمد در کمپین های انتخاباتی تصویری متفاوت از ۸ سال قبل به نمایش بگذارد. ولی همه آن هویت تازه با یک جمله «من سرهنگ نیستم» حسن روحانی، رقیب سرسخت او در انتخابات ۹۲ کنار گذاشته شد و گذشته را به برابر دیدگان آقای سردار و مردم آورد. این دومین بار بود که سردار از میدان رزم سیاسی شکست خورده بیرون می رفت.

اما او ۴ سال بعد پرتوان تر وارد میدان شد. علی رغم تصمیم سال های گذشته اش که ترجیح می داد با مدیر جمهور مستقر مسابقه نکند، جهت ایستادن در برابر روحانی بازهم وارد میدان شد. خودش می گفت دوست ندارد بیاید و با اصرار جمنا آمده است ولی بعید نیست با خود فکر کرده باشد که در این انتخابات می تواند تلافی جمله چهار سال پیش روحانی را درآورد.

سردار به‌دنبال نقش‌سیاسی تازه ، «عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش

فرمان اصولگرایانه و سومین ناکامی!

هنگامی که وارد صحنه شد در قامت یک نامزد مهم وارد انتخابات شد. قالیباف در ۹۶ بار دیگر عوض کردن صورت داد. قالیباف در ۹۶ نه لباس مهندسی بر تن داشت و نه لباس خلبانی. این بار او به دنبال به دست آوردن کاپشن جادویی احمدی نژاد بود. ولی تلاش شهردار پایتخت کشور عزیزمان ایران جهت نزدیک شدن به صورت ای شبه احمدی نژادی هم نتوانست به کار او بیاید. در همان ایام تبلیغات از قول احمدی نژاد نقل شد که می گوید «قالیباف این کاره نیست.» آنهایی هم که از سردار خواسته بودند وارد میدان نبرد شود دستور خروج او از انتخابات را صادر کردند. شاید کمتر کسی هم تصور می کرد قالیباف تن به اطاعت از این فرمان اصولگرایانه بدهد ولی شاید اوج و پایین کردن نتیجه های نظرسنجی ها قالیباف را آنقدر ناامید کرده بود که تن به این خواسته بدهد و حتی تلاش کند کناره گیری اش را یک حرکت فداکارانه نمایش دهد.

سکوت دامن گیر قالیباف

قالیباف بعد از خروج از انتخابات و شهرداری، جز در یکی دو مورد ترجیح داد سکوت کند. شاید این سکوت یادگار سه انتخابات جهت اوست و شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایر

صورت سردار با این سکوت بعد از انتخابات و جمع کردن بار و بنه اش از شهرداری پایتخت کشور عزیزمان ایران مبهم است و عجیب. قالیباف بعد از خروج از انتخابات و شهرداری، جز در یکی دو مورد ترجیح داده سکوت کند. شاید این سکوت یادگار سه انتخابات جهت اوست و شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایران حالا دارد با خود حساب می کند که باید چگونه باشد، شاید هم این سکوت تصویر العمل احساسی دیگری به رفقای اصولگرایش باشد که آیا نخواستند قالیباف نامزد نهایی ارزش باشد و شاید او به رغم شکست های قبلی اش به فکر یک بازی سیاسی دیگری هست، شاید هم به این فکر می کند که حالا سوخته ترین مهره انتخابات است.

سکوت او تا جایی ادامه پیدا کرده که مشخص نیست قرار است کدام سمت را اشغال کند. در هفته های اخیر شنیده و گمانه زنی های زیادی راجع به آینده شغلی او مطرح شد ولی در این باره هم نه خودش مایل به اظهار نظر بود و نه اطرافیانش. بعضی می گفتند او نیز احتمالا مثل محسن رضایی که بعد از دومین شکست در انتخابات لباس نظامی بر تن کرد، رخت نظامی را گزینش می کند. علاوه بر آن، گفته می شد قالیباف ممکن است به مشهد و آستان قدس برود و معاون ابراهیم رئیسی شود. بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام از دیگر جاهایی بود که می گفتند قرار است مقصد پساانتخاباتی شهردار سابق باشد. با این حال تنها سمت قطعی او اکنون عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

سردار به‌دنبال نقش‌سیاسی تازه ، «عهدِ سکوت» قالیباف و یارانش

سکوت قالیباف آنقدر مبهم و عجیب شده است که دامن اطرافیان او را هم گرفته هست. هنگامی که از حسین قربانزاده، دبیرکل جمعیت و پیشرفت که از اطرافیان نزدیک قالیباف است راجع به حال و روز شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایران می پرسیم سکوت و ابراز بی اطلاعی می کند.

قربانزاده همچنین در پاسخ به اینکه قالیباف قرار است در کدام سمت مشغول به کار شود نیز می گوید باید این را از آقای قالیباف بپرسید.

دیگر نزدیکان قالیباف هم ظاهرا عهد بر سکوت بسته اند. سردار مرتضی طلایی که در وقت فرماندهی سردار بر ناجا، فرماندهی انتظامی پایتخت کشور عزیزمان ایران را برعهده داشت و از ابتدای شهرداری قالیباف در شورای شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران ماند نیز می گوید از قالیباف اطلاعی ندارد.

محمد دامادی و مهرداد لاهوتی نمایندگان نزدیک به قالیباف و محمدهادی ایازی معاون معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری قالیباف در شهرداری هم همین سخنان را بر زبان می آورند. دامادی البته می گوید: «دو سه شب پیش آقای قالیباف را دیدم ولی صحبتی راجع به فعالیت این روزهایش نداشتیم.» ایازی هم می گوید «قالیباف را در مجمع تشخیص می بینم ولی نمی دانم کجا قرار است مشغول شود.»

ایده پردازی در آرامش در جهت تواصولگرایی؟

شاید سکوت این افراد نزدیک به قالیباف با هماهنگی شهردار سابق پایتخت کشور عزیزمان ایران صورت گرفته باشد تا سردار بتواند بعد از جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام به فکر نوسازی جریان اصولگرا باشد؛ او بعد از انتخابات نامه ای سرگشاده نوشت که خیلی ها آن را شورشی علیه زعمای قوم اصولگرا تعبیر کردند. او در نامه اش از خطای «دوستان جبهه انقلاب» سخن می گوید و از جوانان اصولگرا می خواهد آتش به اختیار به صحنه وارد شوند و منتظر کارها از اوج به پایین این جریان نباشند.

قالیباف در آن نامه نوشته بود: امروز دیگر روشن است که اصولگرایی باید با حفظِ مبانی و ارزش هایِ انقلابیِ جمهوریِ اسلامی، در نگرش و شیوه سیاست ورزی خود متحوّل شود و با گفتمان و صورت هایی نو، حرکت در راستایِ «نو اصول گرایی» را هر چه سریعتر شروع کند.

بیان چنین جمله هایی از سوی قالیباف این ذهنیت را به وجود آورده است که سکوت قالیباف می تواند معطوف به تشکیل حزبی در جهت همان ایده نواصولگرایی باشد. با این نگاه قالیباف و دوستانش می خواهند تا وقت چکش کاری و خروجی ایده نواصولگرایی سکوت را ادامه دهند تا درگیر حواشی با اصولگرایان نشوند.

قالیباف از یاران بریده است؟

نگاه دیگر حاکی از این است که قالیباف از همه یارانش بریده هست. بسیاری بر این باورند که اطرافیانش در انتخابات ۹۲ و ۹۶ ضعیف عمل کردند، در واقع اگر عملکرد بهتری داشتند چه بسا ابراهیم رئیسی نامزد نهایی اصولگرایان نمی شد و بخشی از آرای سردار بر اساس تحلیل نظرسنجی ها به نام حسن روحانی به صندوق ها نمی افتاد.

قالیباف همانطور که خود هم در گفت وگوی تلویزیونی اش گفته، فکر می کند اختلافش با روحانی حداکثر یک درصد بوده و اگر کمپین انتخاباتی اش به خوبی مدیریت می شد می توانست راه روحانی به پاستور را سد کند؛ چیزی که شبیه به آن راجع به انتخابات ۹۲ گفته می شد یعنی اگر آن سال همه نامزدهای اصولگرا به نفع قالیباف کنار می رفتند ریاست پاستور به یک اصولگرا می رسید.

باید دید آقای سردار چه زمانی مهر سکوت را خواهد شکست و چه نقش سیاسی جدیدی را جهت خود گزینش خواهد کرد.

خبرآنلاین

واژه های کلیدی: ایران | سیاسی | شهردار | قالیباف | شهرداری | انتخابات | حسن روحانی | انتخابات ریاست جمهوری

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو