تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار پزشکی لزوم احتیاط در مصرف شیر

شیر جهت بسیاری از مردم دنیا بخش جدایی‌ناپذیر صبحانه است ولی بسیاری بر این باورند که شیر نه تنها به سلامت انسان کمکی نمی‌کند بلکه ممکن است مضر نیز باشد! واقعیت‌ه

لزوم احتیاط در مصرف شیر

لزوم احتیاط در مصرف شیر

عبارات مهم : طبیعی

شیر جهت بسیاری از مردم دنیا بخش جدایی ناپذیر صبحانه است ولی بسیاری بر این باورند که شیر نه تنها به سلامت انسان کمکی نمی کند بلکه ممکن است مضر نیز باشد! واقعیت ها و تحقیقات در این باره چه می گویند؟

به گزارش ایسنا، تحقیقات نشان می دهند که حدود ۶۰۰۰ سال پیش مردمان اروپا شیر گاو می خوردند. حدود ۸۵ درصد شهروندان اروپا نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیتی ندارند؛ در حالی که حساسیت نسبت به لاکتوز یا همان قند طبیعی شیر در بعضی قاره ها بسیار بالاست.

لزوم احتیاط در مصرف شیر

بنابر گزارش دویچه وله، چندی ست که بحث بر سر سالم بودن شیر اوج گرفته هست. بسیارند کسانی که مصرف شیر را ناسالم می دانند. تحقیقات در این زمینه به این نتیجه رسیده اند که شیر در صورت حساس نبودن فرد به لاکتوز می تواند یکی از بااهمیت ترین بخش های تغذیه افراد باشد.

کسی که به شیر و دیگر لبنیات آلرژی نداشته باشد می تواند آن را با خیال راحت مصرف کند.

شیر جهت بسیاری از مردم دنیا بخش جدایی‌ناپذیر صبحانه است ولی بسیاری بر این باورند که شیر نه تنها به سلامت انسان کمکی نمی‌کند بلکه ممکن است مضر نیز باشد! واقعیت‌ه

برنهارد واتسل، یکی از مسئولان موسسه “ماکس روبنر” که موسسه تحقیقی مواد غذایی در آلمان است با یادآوری منابع موجود در شیر مثل کلسیم، ید و پروتئین می گوید: هیچ دلیلی جهت منع افراد از نوشیدن شیر وجود ندارد.

مطالعات طولانی مدت روی تغذیه افراد و بیماری و فوت کسانی که به دقت مورد تحقیق قرار گرفته اند، نشانگر فایده های بسیار مصرف شیر است.

این تحقیقات نشان می دهند که مصرف شیر و لبنیات، خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی- عروقی، دیابت و سرطان روده را کم کردن می دهد. تنها استثنا در این زمینه در ارتباط است با مردانی که روزانه بیش از یک لیتر و نیم شیر می نوشند یا بیش از ۱۰۰ گرم پنیر می خورند. آنها بیش از دیگران در خطر مبتلا شدن به سرطان پروستات خواهند بود.

لزوم احتیاط در مصرف شیر

بعضی مواد موجود در شیر

پروتئین – پروتئین یکی از بااهمیت ترین مواد درون شیر است که جهت بدن انسان بسیار بافایده هست. پروتئین شیر شبیه پروتئین تخم مرغ است ولی در صورتی که افراد نخواهند از منابع حیوانی تغذیه کنند، باید به سراغ غلات و حبوبات و انواع گردوها بروند.

لاکتوز- لاکتوز همان قندی است که به طور طبیعی در شیر وجود دارد. نوشیدن شیر جهت افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، می تواند موجب دل درد، نفخ معده، اسهال و گرفتگی عضلات شکم شود.

شیر جهت بسیاری از مردم دنیا بخش جدایی‌ناپذیر صبحانه است ولی بسیاری بر این باورند که شیر نه تنها به سلامت انسان کمکی نمی‌کند بلکه ممکن است مضر نیز باشد! واقعیت‌ه

کلسیم- کلسیم به میزان فراوان در شیر وجود دارد که موجب رشد سالم و نیرومند استخوان ها و دندان ها شده است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. کلسیمی که در شیر وجود دارد به خوبی جذب بدن می شود و به حرکت عضلات، راه رفتن و کارکرد قلب کمک می کند.

آنزیم- شیر به طور طبیعی حاوی مقادیر زیادی آنزیم هست. آنزیم ها گروهی از پروتئین ها هستند که به وسیله موجودات زنده تولید می شوند. آن ها بدون آن که مصرف شوند انجام یک تصویر العمل شیمیایی را میسر ساخته و سرعت آن را زیاد کردن می دهند.

لزوم احتیاط در مصرف شیر

میکرو RNA – یکی از املاحی که در شیر یافت می شود میکرو RNA هست. این عنصر می تواند بر فعالیت ژن های بدن تاثیر بگذارد. البته هنوز مشخص نشده که آیا این تاثیرات بر ژن ها مثبت یا منفی هستند.

واژه های کلیدی: طبیعی | کلسیم | تحقیقات | پروتئین | پروتئین تخم مرغ | اخبار پزشکی

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو