محققان دریافتند مصرف بالای گوشت قرمز و مرغ با زیاد کردن قابل توجه خطر مبتلا شدن به دیابت همراه هست، که تا حدودی به علت وجود میزان بالای آهن «هِم» در این گوشت ها
ارتباط مصرف گوشت و ریسک بالای مبتلا شدن به دیابت
عبارات مهم : دیابت
به گزارش مهر، محققان سنگاپوری بین سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ اوضاع ۶۳,۲۵۷ فرد بزرگسال ۴۵ تا ۷۴ ساله را بررسی کردند و آنها را به طورمیانگین حدود ۱۱ سال تحت نظر داشتند.
ارتباط مصرف گوشت و ریسک بالای مبتلا شدن به دیابت
آنها دریافتند بین مصرف گوشت قرمز و مرغ و ریسک مبتلا شدن به دیابت رابطه مستقیم وجود دارد.
آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ در مقایسه با گروه کمترین میزان مصرف این مواد خوراکی، به ترتیب ۲۳ درصد و ۱۵ درصد زیاد در معرض ریسک مبتلا شدن به دیابت بودند. محققان در مورد ارتباط مصرف ماهی یا صدف با مبتلا شدن به دیابت به نتیجه ای دست نیافتند.
محققان دریافتند مصرف بالای گوشت قرمز و مرغ با زیاد کردن قابل توجه خطر مبتلا شدن به دیابت همراه هست، که تا حدودی به علت وجود میزان بالای آهن «هِم» در این گوشت ها
محققان توصیه می کنند با جایگزین کردن ماهی و صدف به جای گوشت قرمز و مرغ می توان این ریسک را کم کردن داد.
محققان علت وجود این ارتبط را ناشی از وجود آهن «هِم» در گوشت قرمز و ماهی می دانند. از اینرو به گفته محققان قسمت های از مرغ که دارای آهن هِم کمتری هستند، نظیر سینه مرغ، می توانند سالم تر باشند.
واژه های کلیدی: دیابت | محققان | ارتباط | مبتلا شدن | اخبار پزشکی