مطالعه محققان کالج امپریال لندن نشان می دهد شیر سینه حاوی نوعی قند موسوم به lacto-n-difucohexaose I است که در حدود نیمی از تمامی زنان دنیا تولید می شود، و در نا
این نوزادان به علت نخوردن شیر مادر تلف می شوند
عبارات مهم : سیستم
به گزارش مهر، این باکتری علت متداول بروز مننژیت و همچنین علت مهم عفونت های گوناگون در نوزادان است.
نوزادانی که شیر مادرشان حاوی lacto-n-difucohexaose I هست، به احتمال زیادتر باکتری از بدن ارزش تا ۶۰-۸۹ روز بعد از تولد از بین می رود.
این نوزادان به علت نخوردن شیر مادر تلف می شوند
باکتری حلقوی گروه B به طور طبیعی در واژن و شکم یک زن از هر ۳ زن یافت می شود و در طول وضع حمل یا از طریق شیر سینه قابل انتقال به نوزاد بوده و آغازگر بروز عفونت است.
مطالعه محققان کالج امپریال لندن نشان می دهد شیر سینه حاوی نوعی قند موسوم به lacto-n-difucohexaose I است که در حدود نیمی از تمامی زنان دنیا تولید می شود، و در نا
الیگوساکاریدهای شیر انسان که ترکیبی از بسیاری از انواع متفاوت قندهاست و در شیر سینه زنان یافت می شود، هضم نمی شوند ولی به عنوان یک ماده غذایی دوستدار باکتری در روده نوزاد عمل می کنند.
وجود قندهای یافت شده است در شیر سینه انسان به باکتریهای خوب امکان رشد داده و با هر گونه باکتری های مضر که ممکن است در روده نوزاد وجود داشته باشند مقابله می کند.
نیکلاس آندرس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد که این قندهای شیر سینه ممکن است از نوزاد در برابر عفونت های نظیر روتاویروس و باکتری حلقوی گروه B محافظت کند.»
این نوزادان به علت نخوردن شیر مادر تلف می شوند
به گفته محققان، زنان دارای ژن مرتبط با سیستم آنتی ژن لویس کمتر از احتمال برخوردار بودن از باکتری در روده ارزش قرار دارند و از اینرو نوزادشان کمتر در معرض گرفتن باکتری از مادرشان در هنگام تولد هستند.
سیستم آنتی ژن لویس، سیستم ژنتیکی دخیل در ایجاد گروه خونی A، B و O است.
مطالعه محققان کالج امپریال لندن نشان می دهد شیر سینه حاوی نوعی قند موسوم به lacto-n-difucohexaose I است که در حدود نیمی از تمامی زنان دنیا تولید می شود، و در نا
واژه های کلیدی: سیستم | عفونت | نوزاد | باکتری | مطالعه | نوزادان | باکتریها | اخبار پزشکی