نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.
نوشیدن چای از مبتلا شدن به آنفلوانزا پیشگیری می کند
عبارات مهم : ایمنی
به گزارش مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا دریافتند یک میکروب خاص موجود در روده با تجزیه ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونوئیدها می تواند از بروز عفونت های شدید آنفلوانزا در موش ها پیشگیری کند.
نوشیدن چای از مبتلا شدن به آنفلوانزا پیشگیری می کند
به گفته محققان، این شیوه جهت جلوگیری از آسیب شدید ناشی از آنفلوانزا زمانی که فعل و انفعال قبل از عفونت با ویروس آنفلوانزا روی دهد، موثر است.
میکروب های حاضر در روده فقط وظیفه هضم غذا را بر عهده ندارند. آنها تاثیرات گسترده ای هم بر سیستم ایمنی دارند.
نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.
اشلی استید، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «سالهاست که این باور وجود دارد فلاونوئیدها دارای فواید محافظتی هستند که به تنظیم سیستم ایمنی بدن جهت مبارزه با عفونت ها کمک می کنند.»
وی در ادامه می افزاید: «فلاونوئیدها در رژیم غذایی ما وجود دارند، از این رو خبر مهم مطالعه ما این است که ممکن است فلاونوئیدها با همکاری میکروب های روده از ما در برابر آنفلوانزا و سایر عفونت های ویروسی محافظت کنند.»
فلاونوئیدها معمولا در چای سیاه و بلوبری یافت می شوند.
نوشیدن چای از مبتلا شدن به آنفلوانزا پیشگیری می کند
در مطالعات قبلی مشخص شده است بود که میکروبیوم روده در محافظت در برابر عفونت های شدید آنفلوانزا نقش مهمی دارد، از اینرو در این مطالعه، محققان با نشانه شناسایی میکروب های روده دارای چنین نقش حفاظتی به مطالعه پرداختند.
به گفته محققان، تنها داشتن رژیم غذایی غنی از فلاونوئیدها مهم نیست، بلکه نتیجه های ما نشان می دهد که فرد باید دارای میکروب های مناسبی در روده باشد تا از این فلاونوئیدها جهت کنترل سیستم ایمنی استفاده کند.
نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.
محققان توانستند حداقل یک نوع باکتری را شناسایی کنند که از این ترکیبات رژیمی جهت تقویت اینترفرون، مولکول سیگنال دهنده ای که به تصویر العمل ایمنی کمک می کند، استفاده می نماید.
واژه های کلیدی: ایمنی | سیستم | عفونت | محققان | میکروب | میکروب | پیشگیری | نوشیدنی