تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی سه شرط کم شدن قیمت ، کاهش سودبانکی جدی شد

در حالی طی روزهای گذشته اعلام جدی‌تری از سوی مقامات ارشد اقتصادی و گاهی بانکی در رابطه با کم شدن قیمت سود مطرح می‌شود و به نظر می‌رسد به زودی تغییراتی در نرخ‌ها

سه شرط کم شدن قیمت ، کاهش سودبانکی جدی شد

کاهش سودبانکی جدی شد/ سه شرط کم کردن نرخ

عبارات مهم : بازار

در حالی طی روزهای گذشته اعلام جدی تری از سوی مقامات ارشد اقتصادی و گاهی بانکی در رابطه با کم شدن قیمت سود مطرح می شود و به نظر می رسد به زودی تغییراتی در قیمت های موجود ایجاد شود که بانک ها در مجموع چندان رضایتمند از شرایط موجود به نظر نرسیده و گله مند هستند.

بانک ها تاکید دارند که جهت کم شدن قیمت سود بانکی و به دنبال آن اجرا از سوی شبکه بانکی باید شرایط مورد نیاز جهت آن مهیا شود؛ تعدیل قیمت اندوخته قانونی، کم شدن قیمت جریمه اضافه برداشت بانک ها از بانک مرکزی و همچنین فعالیت موثر بانک مرکزی در بازار بین بانکی از شروط مهم خواهد بود.

سه شرط کم شدن قیمت ، کاهش سودبانکی جدی شد

به گزارش ایسنا، از تیرماه سال گذشته که قیمت سود بعد از چند دوره کم کردن به قیمت ۱۵ درصد جهت سپرده و ۱۸ درصد در تسهیلات رسید دیگر تغییری ایجاد نشد و با وجود تک رقمی شدن قیمت تورم سودهای بانکی در قیمت های قبلی باقی ماند. ولی اخیرا بار دیگر عنوان کم کردن سود به شدت مورد توجه مدیران اقتصادی به خاص وزیر اقتصاد قرار گرفته و بر کم کردن آن تاکید دارد. البته در این رابطه به تازگی مدیرعامل بانک ملی به عنوان مدیر شورای هماهنگی بانک های دولتی نیز نظر خود بر کم شدن قیمت سود را اعلام کرده و تاکید داشته است که باید به کمتر از ۱۵ درصد آن را کم کردن داد.

در شرایطی اکنون موافقت کلی جهت اینکه در حال حاضر قیمت های سود بانکی با اوضاع اقتصادی و بازده بنگاه ها انطباقی نداشته و باید کم کردن پیدا کند وجود دارد که در سوی دیگر بانک ها در اجرای قیمت های فعلی نیز با مشکلاتی مواجه بوده و معتقدند که باید زمینه مورد نیاز جهت کم کردن سود فراهم شود.

در حالی طی روزهای گذشته اعلام جدی‌تری از سوی مقامات ارشد اقتصادی و گاهی بانکی در رابطه با کم شدن قیمت سود مطرح می‌شود و به نظر می‌رسد به زودی تغییراتی در نرخ‌ها

در فضایی که بیانات متفاوتی جهت کم شدن قیمت مطرح می شود پیگیری عنوان از کانون بانک های شخصی در رابطه با اینکه آیا جلسه ای برگزار شده است و به مانند دوره های قبل توافقی در این رابطه شکل گرفته است یا خیر با توضیحاتی همراه بود.

جمشیدی-دبیر کانون بانک های خصوصی- عنوان می کنند با وجود جلساتی که می تواند هر چند وقت یکبار در بانک مرکزی برگزار شده است و نظراتی بین مدیران عامل بانک ها و مدیران بانک مرکزی مطرح شود ولی فعلا جلسه مشترکی بین کانون بانک های شخصی و شورای هماهنگی بانک های دولتی جهت تصمیم گیری و توافق در مورد کم کردن سود برگزار نشده هست. این در حالی است که در دوره های قبل معمولا چنین جلساتی برگزار شده است و بانک ها نظرات خود را اعلام می کردند.

شورا است که سود بانکی را تعیین می کند

سه شرط کم شدن قیمت ، کاهش سودبانکی جدی شد

با وجود اینکه همواره اعلام شده است بانک ها خود در مورد تعیین قیمت سود توافق کرده و جهت اجرای آن قدم برمی دارند ولی آن طور که جمشیدی عنوان می کند جلساتی که بانک ها جهت قیمت سود برگزار می کنند الزاما به تعیین قیمت نهایی منجر نشده و فقط در مورد این عنوان نظر خود را اعلام خواهند کرد وگرنه تعیین قیمت سود بر عهده شورای پول و اعتبار بوده و به طور قطع می توان گفت که بانک ها تعیین کننده قیمت نیستند و تنها با اعلام نظر، عنوان به بانک مرکزی منعکس شده است و این بانک نظرات بانک ها را در شورای پول و اعتبار مطرح می کند.

وی در این باره به جریان سال گذشته در رابطه با کم شدن قیمت سود و اینکه آیا بانک ها در حال حاضر نمی توانند به قیمت های مصوب پایبند باشد نیز اشاره ای داشت.

در حالی طی روزهای گذشته اعلام جدی‌تری از سوی مقامات ارشد اقتصادی و گاهی بانکی در رابطه با کم شدن قیمت سود مطرح می‌شود و به نظر می‌رسد به زودی تغییراتی در نرخ‌ها

ظاهرا سال گذشته در جلساتی که بانک ها برگزار کرده اند در مورد قیمت سود سپرده با نرخی حدود ۱۵ درصد موافق بوده اند ولی در رابطه با تعیین قیمت سود تسهیلات با آنچه که مصوب می شود، موافقتی نداشته اند و مطابق با شرایط موجود آنها نبوده هست. بانکها جهت کم شدن قیمت سود شرایطی را تعریف کرده بودند که با اعمال آن می توانست زمینه اجرای قیمت های کم کردن یافته را فراهم کند. عوض کردن در قیمت سود اندوخته های قانونی، کم کردن جریمه ۳۴ درصدی اضافه برداشت و از سوی دیگر فعال بودن بانک مرکزی در بازار بین بانکی از جمله این درخواست ها بوده است.

در توضیح این عنوان باید یادآور شد که جمشیدی تاکید دارد هنگامی که می گوییم جریمه ۳۴ درصدی اضافه برداشت از بانک مرکزی تعدیل شود و متناسب با قیمت تورم باشد، بعضی می گویند خوب تخلف نکنید تا جریمه نشوید در حالی که باید گفت آیا بانک ها در اضافه برداشت تخلف می کنند؟ توضیح آن این است که هنگامی که قیمت سودی جهت آنها تعیین می شود که زیان آور است و نمی تواند منابع مورد نیاز را تامین کند ناچار به تخلف و برداشت از بانک مرکزی خواهند شد. از سوی دیگر بانک مرکزی هنگامی که در بازار بین بانکی به طور فعال برخورد نکند و نتوان نیاز چند روزه بانک ها جهت تامین منابع را تامین کرد آن گاه به سمت جذب سپرده حتی با قیمت سود بالاتر از سمت مشتریان پیش خواهند رفت که البته این نوع تامین مالی به اندازه چند روز در بازار بین بانکی نیست و مدت ها طول خواهد کشید.

سه شرط کم شدن قیمت ، کاهش سودبانکی جدی شد

دبیر کانون بانک های شخصی این را هم توضیح داد که هنگامی که قیمت سود سپرده و تسهیلات به نحوی در شورای پول و اعتبار مصوب می شود که جهت بانک ها زیان ده بود در نتیجه نباید انتظار داشت که بانک ها به مرور به آنچه که به آنها ابلاغ شده است بتوانند به طور کامل تن دهند. آیا که سودی که جهت سپرده پرداخت می کنند در حال حاضر بالاتر از درآمدی است که بابت تسهیلات کسب می شود و در نتیجه هزینه پول آنها با درآمدها انطباقی ندارد.

چرا بانکها به سود مصوب پایبند نیستند؟

وی از مهمترین دلایل عدم رعایت قیمت های سود موجود را این می داند که بانک ها به عبارتی بنگاه های اقتصادی هستند که نباید از جیب سهامداران خود سود سپرده و یا هزینه های این چنینی را پرداخت کنند. بعد هنگامی که که سودهای تعیین شده است به این نحو باشد در نهایت به سمتی می رود که ناچارند جهت تامین منابع دست به جاهایی ببرند که ممکن است تخلف محسوب شود.

وی تاکید دارد با شرایط موجود به طور حتم در مجامعی که بانک ها جهت سال ۱۳۹۵ برگزار خواهند کرد یا اینکه سودهای تقسیمی آنها بسیار کمتر از سال های قبل خواهد بود و یا اینکه ممکن است حتی به سمت زیان دهی پیش بروند.

با این حال مدیران بانکی تاکید دارند که جهت کم شدن قیمت سود باید زمینه هایی جهت آن فراهم شود وگرنه همچنان تخلف در اجرای قیمت های سودهای مصوب وجود دارد. این در حالی است که در دوره های گذشته نیز پیش آمده بود که بانک ها جهت اجرای سودهای مصوب پیش شرط هایی را مطرح کرده و البته در رابطه با آنها اقدام شده است بود.

حدود دو سال پیش بود که در جریان کم کردن سریع قیمت سود بانکی همتی که در آن وقت ریاست شورای هماهنگی بانک های دولتی را بر عهده داشت در اظهاراتی اعلام کرد که تا شروط بانک ها جهت کم شدن قیمت سود اجرایی نشود، نباید از آنها انتظار داشت.

وی تاکید داشت که برخورد با موسسات غیرمجاز جهت جلوگیری از ایجاد مسابقه مخرب در جذب سپرده و همچنین تامین نقدینگی بانک ها از طریق بازار بین بانکی و یا کم شدن قیمت سود سپرده های قانونی از شروط مورد نیاز خواهد بود که البته این شرایط در ادامه تا حدودی تعدیل شد.

اما در جریان مباحث مطرح شده است جهت کم شدن قیمت سود بانکی، موارد دیگری نیز مورد توجه واقع شده است است که به رقبای سود بانکی مربوط می شود. وجود بازارهای رقیبی همچون بازار بدهی و یا جذب سپرده از سوی خودروسازان، صندوق های سرمایه گذاری از جمله این موارد است.

واژه های کلیدی: بازار | مرکزی | سود بانکی | سود سپرده | سپرده و تسهیلات | اخبار اقتصادی و بازرگانی

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو