تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار گوناگون سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

روند توسعه فناوری‌های تازه با سرعت باورنکردنی خود به تمام حوزه‌ها از جمله بخش نظامی ورود کرد که نتیجه آن تولید سلاح‌های فوق‌پیشرفته شد.

سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

وحشت؛ سلاح آینده میدان های نبرد

عبارات مهم : اسلحه

روند توسعه فناوری های تازه با سرعت باورنکردنی خود به تمام حوزه ها از جمله بخش نظامی ورود کرد که نتیجه آن تولید سلاح های فوق پیشرفته شد.

به گزارش گروه تحریریه سایت، انسان هایی که روزی جهت دفاع از خود از چوب و سنگ استفاده می کردند با توسعه فناوری توانستند سلاح های متفاوتی را بسازند، ولی روند پیشرفت علم و تکنولوژی، آن ها را به سمت ساخت تجهیزاتی چون تانک ها و تفنگ ها سوق داد.

سرعت این روند، آرزوی بشر که روزی آن را دست نیافتنی می دانست به واقعیت بدل کرد و باعث شد تا تسلیحاتی چون جنگنده ها ساخته شوند، ولی روند رشد علوم در تسلیحات نظامی نه تنها در این مقطع متوقف نشد، بلکه سرعتش بیش از پیش شد به نحوی که امروز تمام دنیا به فکر ساخت تجهیزات جدیدتر یا به عبارت بهتر فوق پیشرفته است.

طراحان نظامی که با ساخت هواپیما های جنگی به این باور رسیده بودند که قادر هستند تجهیزات پیشرفته تر را بسازند دست به کار شدند و به نتیجه های خوبی هم رسیدند که در این گزارش به معرفی ۱۰ سلاح فوق مدرن خواهیم پرداخت.

پای حشرات جاسوس به میدان نبرد باز شد
روزی بشر حتی تصور چنین پیشرفتی را در حوزه نظامی نمی کرد که تانک و پرنده بسازد، چه برسد به این که حشراتی را جهت جاسوسی تربیت کند، ولی به آن دست پیدا کرد و توانست حشرات روباتیک را به خدمت بگیرد؛ آن هم نه ربات هایی که خود انسان آن را ساخته باشد بلکه حشره های زنده را به ربات تبدیل کرد.

سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

در این پروژه که به وسیله بعضی قدرت های نظامی انجام شده، سیستم ربات حشره مانند یک حشره طبیعی هست؛ در این نوع حشره ها مدار های متنوع الکترونیکی وجود دارد و جریان های الکترونیکی خاص می تواند ماهیچه های حشره را جنبش و به پرواز درآورند؛ توصیه جالب در خصوص حشرات فوق این است که قادر هستند به آسانی کار جاسوسی را انجام و به آسانی به وسیله جی پی اس آن ها را کنترل کرد و از دیگر مزیت های این ربات اندازه کوچک است توانایی شناسایی آن را از بین می برد.

در حشره رباتیک مدار های الکترونیکی قبل از دوران دگردیسی در بدن موجود قرار می گیرد تا بافت های داخلی بدن حشره اطراف مدار ها رشد کند؛ این روش موجب می شود تا طراحان بتوانند یک یا چند سنسور مانند میکروفون یا دوربین را در بدن این حشرات قرار دهند.

این جاسوس ها به وسیله بعضی کشورها، چون آمریکا مورد آزمایش اولیه قرار گرفتند و این آزمایش ها موفقیت آمیز هم بوده و می توان امروز از آن ها در ماموریت های استفاده کرد.

وحشت؛ سلاح آینده میدان های نبرد
روزی که بشر تفنگ ساچمه ای را ساخت، شاید فکر نمی کرد اسلحه های با توانایی نواخت تیر اوج ساخته شود، ولی امروز متوجه شده است که این توان را دارد که سلاح هایی پیشرفته تر از آنچه که ساخته را بسازد که یکی از آن ها تفنگ دارای توانایی گریز از مرکز است که تحولی بزرگی را در میدان های نبرد ایجاد خواهد کرد.

روند توسعه فناوری‌های تازه با سرعت باورنکردنی خود به تمام حوزه‌ها از جمله بخش نظامی ورود کرد که نتیجه آن تولید سلاح‌های فوق‌پیشرفته شد.

این اسلحه که به DREAD یعنی وحشت معروف است با چرخش یک صفحه با سرعت اوج نیروی گریز از مرکز را ایجاد و با همین روش گلوله را به سمت نشانه شلیک می کند؛ این روش تازه باعث شده است تا پیشرانه ای که در سلاح های امروزی وجود دارد از بین بردن شود و در نتیجه آن سلاح نه ضربه و نه عقب نشینی داشته باشد که مزیتی بزرگ محسوب می شود.

این سلاح با توانایی گریز از مرکز قادر است تعداد زیادی تیر با کالیبر های ۳۰ و ۵۰ میلی متری را با سرعت اوج شلیک کند که همین عنوان وحشت را گزینه مناسبی جهت جایگزینی تیربار های امروزی کرده است.

تور سیستم نمایش دهنده متحرک لیزری جهت پهپاد ها
امروز علم با سرعت بالای خود موجب شده است تا فناوری های پیشرفته چون پرتو های لیزری وارد تناوب ساخت تسلیحاتی نظامی شود که نتیجه آن ساخت انواع ادوات لیزری مانند سیستم نمایش دهنده متحرک لیزری با انرژی اوج با توانایی هدایت انرژی بود که ساخت و کار ارتقای آن امروز در دستور کار است.

این سیستم که توان تخریب با پرتو های لیزری ۱۰ کیلوواتی را دارد، در حال حاضر بر روی یک وسیله نقلیه تاکتیکی سوار شده است و این توانایی را به وجود آورده که بتواند اهداف پرسرعت چون خمپاره ها، راکت ها و پهپاد ها را رهگیری، نشانه گیری و منهدم کند.

از سوی دیگر سوار شدن این سلاح بر روی یک وسیله نقلیه باعث شده است تا منبع انرژی آن به آسانی با خود سلاح حمل شود که منجر به شلیک های زیاد با دقت اوج و هزینه کمتر شده است هست؛ امروز کشور های سازنده این سلاح برنامه ارتقای آن تا ۱۰۰ کیلووات را دارند.

تحول بزرگ توپ های میدان جنگ با توپ مغناطیسی
شاید شلیک توپ راه اندازی شده است در بدنه کشتی را در فیلم هایی چون دزدان دریایی به یاد داشته باشیم و بعد از آن توپ ها با بر روی عرشه کشتی راه اندازی شدند، ولی باز هم طراحان به فکر طراحی توپی در بدنه کشتی های جنگی افتادند، ولی با تفاوتی بزرگ که در این توپ ها به جای باروت از انرژی الکترومغناطیسی استفاده شود که نتیجه آن ساخت توپ ریلی EM شد.

در این توپ همان فرایند قدیمی شلیک گلوله فلزی وجود دارد، ولی دیگر خبری از پیشرانه جهت شلیک گلوله نبود، بلکه دو ردیف آهن ربای رسانا با ایجاد جریان الکترومغناطیسی وظیفه شلیک گلوله را برعهده گرفتند و همین عنوان باعث شده است گلوله توپ با سرعت ۸ ماخ شلیک شود.

این توپ ریلی با سرعت باورنکردی در شلیک قادر است اهداف را در فاصله ۱۸۰ کیلومتری و با سرعتی حدود ۱۰ هزار کیلومتر منهدم کند.

تحول دنیای اسلحه ها با سلاح متوقف کننده پرسنل
شاید خیلی ها فیلم پیشتازان فضا و انواع اسلحه آن را دیده باشند؛ یکی از این گروه ها طراحان تسلیحات نظامی بودند که آرزو داشتند تا روزی اسلحه ای شبیه تفنگ فَیسر که در این فیلم بود را بسازند و با ساخت اسلحه PHASR این آروز محقق شد تا دیگر در میدان نبرد کسی کشته نشود بلکه بی هوش و اسیر شود.

سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

این اسلحه به جای گلوله از دو لیزر با طول امواج متفاوت بهره می برد که امواجی غیرمرگبار، ولی با قدرت اوج تولید می کند و فقط باعث کوری و بی هوشی مقطعی دشمن می شود؛ البته PHASR به یک لیزر دوم مجهز شده است که کار مسافت یابی را انجام می دهد تا نیروی عمل کننده بتواند با سنجش فاصله دشمن؛ آن ها را زمین گیر کند.

اسلحه لیزر الکترون آزاد
در ادامه روند ساخت تسلیحات لیزری این بار طراحان به سمت سلاحی رفتند که قادر است امواج با قدرت ۱ مگاوات را به سمت نشانه شلیک کند و نام آن را لیزر الکترون آزاد گذاشتند؛ لیزر الکترون آزاد این توان را داشت با قدرت امواج خود یک صفحه ی فولادی به قطر ۵٫۵ متر را در یک ثانیه ذوب کند.

روند توسعه فناوری‌های تازه با سرعت باورنکردنی خود به تمام حوزه‌ها از جمله بخش نظامی ورود کرد که نتیجه آن تولید سلاح‌های فوق‌پیشرفته شد.

این سلاح که روی ناو راه اندازی می شود و به جرات می توان آن را اشعه ی مرگبار آینده نیروی دریایی نامید همراه با طول موج های متفاوت با تزریق الکترون های آزاد به نوک اسلحه امکان وقوع انفجار های عظیم را فراهم خواهد کرد؛ توصیه قابل ذکر این است که در حال حاضر طراحان این سلاح را به قدرت ۵۰۰ کیلوولت رسیده اند که این نشان می دهد تا دستیابی به قدرت نهایی راه زیادی نمانده است.

اسلحه لیزری که با کمترین هزینه بیشترین خسارت را به بار می آورد
در بین سلاح های لیزری شاید کمتر مدلی باشد که با هزینه نیم دلاری جهت هر شلیک ساخته شده است باشد، ولی تفنگ لیزری LaWs این گونه عمل می کند؛ این سلاح جنگ افزاری تازه در میدان نبرد است و توانایی انهدام موشک ها، هواپیما های بدون سرنشین و حتی غرق کردن کشتی ها را نیز دارد.

سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

طراحان این سلاح که قدرت شلیک اشعه ۳۰ کیلوواتی را دارد بعد از ساخت در نظر دارند تا با تکمیل نهایی، این تفنگ را در ابتدا جایگزین سلاح های دید مستقیم کنند و بعد از ارتقا و کوچک کردن؛ از آن در جنگنده ها نیز استفاده کنند، البته این سلاح در صورت تکمیل گزینه مناسبی جهت جایگزینی موشک ها است.

تفنگ کامپیوتری جایگزین سلاح های انفرادی
همه می دانند که با وجود ارتقای سلاح های امروزی، باز هم این تجهیزات خطای بالایی در نشانه گیری دارند و این عنوان طراحان را به فکر فرو برد تا سلاحی بسازند که درصد اشتباه را به حداقل برساند؛ آن ها متوجه شدند که اگر از ریزتراشه ها و فناوری کامپیوتری بهره ببرند موفق خواهند بود، بعد به این سمت حرکت کرده که نتیجه آن جنگ افزار مایل مَیکر شد.

این تفنگ قادر است علی رغم دید یک تک تیرانداز با سنجش سرعت باد، دما و دیگر داده های هوا مکان دقیق اصابت گلوله را مشخص کند و از این رو سلاح توانسته هم کار تیرانداز را بسیار ساده کند و هم امکان تیراندازی های دقیق در کمترین وقت را فراهم کند.

با ساخت این سلاح اتفاقی بزرگ هم در بین سربازان عادی هم رخ داده و آن ها از این بعد قادر خواهند بود بدون طی کردن دوره های تخصصی تک تیراندازی برد بیش از ۷۰ درصد شلیک های خود را به بالای یک مایل برسانند که این عنوان یک رکورد محسوب می شود.

در مایل مَیکر همچنین می توان با راه اندازی یک بی سیم وضع موجود در میدان نبرد را به صورت تصویرهای ویدیویی در اختیار فرماندهان و پرسنل پشتیبانی قرار داد.

شوالیه سیاه میدان های نبرد
با پیشرفت تکنولوژی ساخت تجهیزاتی مانند پرنده هایی که دیگر جهت پرواز نیاز به خلبان نداشته باشند در دستور کار قرار داده شد و پهپاد ها ساخته شدند، ولی ماجرا به همین وقت ختم نشد و طراحان در حوزه زمینی هم فکر طراحی چنین تجهیزاتی را در سر می پروراندند.

طراحان نظامی تحقیقات فراوانی کردند تا توانستند نخستین ربات های زمینی را در قالب سیستم های رباتیک نظامی پیشرفته ماژولار بسازند؛ ربات های این سیستم ماشین های کوچک زنجیری هستند که سلاح های متعددی در آن قرار می گیرد و به سنسور های تشخیص دهنده حرکت، دوربین های دید در روز و شب، سیستم کشف آتش دشمن و توانایی های فراوان دیگر مجهز است که آن را به یک ماشین کشتار همه کاره تبدیل کرده است.

یکی از ربات های این سیستم که تانکی کوچک است شوالیه سیاه نام دارد که به ربات قاتل هم معروف شده است و تمامی توانایی های یک تانک معمولی را در خود جای داده با این تفاوت که در تانک های معمولی انسان وظیفه هدایت و آتش را به عهده دارد، ولی در شوالیه سیاه همه امکانات اتوماتیک است و همین عنوان قدرت مانور و تلفات انسانی را کم کردن داده است.

تحولی عظیم در ساخت تجهیزات با استتار تطبیق پذیر
روزی ساخت ادوات امروزی آرزو بود، ولی با الهام گرفتن از محیط زیست این تجهیزات ساخته شدند، بعد جهت طراحی تجهیزات آینده هم حتما الگویی چون فیلم ها وجود دارد؛ شاید کمتر کسی تصور می کرد روزی استتاری که در فیلم غارتگر وجود داشت روی تسلیحات نظامی راه اندازی شود تا این تجهیزات از دید دشمن پنهان شود، ولی شرکت ساخت تسلیحات نظامی و فضایی BAE Systems این کار را کرد.

این شرکت توانست تکنولوژی تازه سیستم ADAPTIV را اختراع کند؛ تکنولوژی ای که با طرح های شش ضلعی خود عامل مناسبی جهت پوشاندن سطح خارجی ماشین های جنگی هست؛ سیستم ADAPTIV از لحاظ دمایی؛ خود را با محیط اطراف تطبیق می دهد؛ این شاخصه علاوه بر این که باعث می شود تا عملکرد سنسور های حرارتی رادار های دشمن منحرف شود، موجب می شود ماشین زرهی جهت گمراه کردن نیرو های دشمن تصویرهای حرارتی ماشین های دیگر یا حتی حیوانات و مناظر طبیعی دیگر را شبیه سازی کند.

با این تکنولوژی اداوات نظامی می توانند به سرعت با محیط اطراف ترکیب شوند به نحوی که سیستم های تشخیص گرمایی مادون قرمز دیگر نتوانند سلاح را شناسایی کنند و از طرف دیگر این سپر استتاری قادر است با نشان دادن علائم گرمایی خاص نیرو ها و ماشین های جنگی خودی را از نیرو های دشمن متمایز کند.

با ورود تجهیزات تازه و فوق پیشرفته به میدان های نبرد نه فقط تحولی بزرگ در جنگ ها رخ خواهد داد، بلکه جهت بااهمیت ترین چالش این میدان ها یعنی کاستن از تلفات انسانی راه کار مناسبی هست، ولی از طرف برابر این عنوان خوی جنگ طلبی بعضی کشور های دنیا که هر لحظه دوست دارند پای خود را در هر مسئله ای باز کنند زیاد می کند؛ باید وقت داد و دید که در آینده چه پیش خواهد آمد.

واژه های کلیدی: اسلحه | سیستم | طراحان | تجهیزات | اخبار گوناگون

سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

سلاح آینده میدان‌های نبرد , وحشت

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو