به گفته محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.
سریع غذا خوردن ریسک بیماری قلبی و دیابت را زیاد کردن می دهد
عبارات مهم : دیابت
به گزارش مهر، طبق تحقیقات اولیه، افرادی که آهسته تر غذا می خورند کمتر در معرض مبتلا شدن به سندروم متابولیک قرار دارند. سندروم متابولیک مجموعه ای از پرسشها از جمله فشارخون بالا، دیابت، چاقی و میزان غیرعادی کلسترول است که ریسک بیماری قلبی، دیابت و سکته را در فرد چندین برابر می کند.
سریع غذا خوردن ریسک بیماری قلبی و دیابت را زیاد کردن می دهد
از سوی دیگر، سریع غذاخوردن ممکن است موجب بروز نوساناتی در قندخون شود که می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.
به گفته محققان هرچقدر غذا آهسته تر خورده شود سلامت و تناسب اندام بهتر تحت کنترل خواهد بود.
به گفته محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.
تیمی از محققان دانشگاه هیروشیما ژاپن ۶۴۲ مرد و ۴۴۱ زن با میانگین سنی ۵۱.۲ سال را در سال ۲۰۰۸ بررسی کردند. هیچ یک از این افراد مبتلا به سندروم متابولیک نبودند.
شرکت کنندگان براساس سرعت معمول غذاخوردن ارزش به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی یا سریع.
پنج سال بعد، محققان شرکت کنندگان را مورد ارزیابی مجدد قرار دادند.
سریع غذا خوردن ریسک بیماری قلبی و دیابت را زیاد کردن می دهد
محققان دریافتند افرادی که سریع غذا می خوردند در مقایسه با افرادی که عادی (۶.۵ درصد) و آهسته (۲.۳ درصد) غذا می خوردند، زیاد (۱۱.۶ درصد) در معرض مبتلا شدن به سندروم متابولیک قرار داشتند.
همچنین غذا خوردن سریع با اضافه وزن بیشتر، اندازه زیاد دور کمر و قندخون بالاتر مرتبط بود.
به گفته محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.
به گفته محققان، شیوه جویدن آهسته غذا به مغز اجازه می دهد تا سیگنال های سیری را دریافت کرده که به معنای توقف سریعتر از غذا خوردن هست، در نتیجه فرد کمتر دچار اضافه وزن می شود.
واژه های کلیدی: دیابت | محققان | بیماری | غذا خوردن | مبتلا شدن | اخبار پزشکی