تاپس بلاگ

خرید کتاب از گوگل
چاپ کتاب PDF
خرید کتاب از آمازون
خرید کتاب زبان اصلی
دانلود کتاب خارجی
دانلود کتاب لاتین
گت بلاگز اخبار پزشکی مبارزه با ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با شیر مادر

با ظهور ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک، فشار بر روی دانشمندان جهت توسعه مولکول‌ها، مواد و روش‌های تازه و جلوگیری از بازگشت به دوران تاریکی پزشکی که در آن حت

مبارزه با ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با شیر مادر

مبارزه با ابرمیکروب های مقاوم به آنتی بیوتیک با شیر مادر

عبارات مهم : عفونت

با ظهور ابرمیکروب های مقاوم به آنتی بیوتیک، فشار بر روی دانشمندان جهت توسعه مولکول ها، مواد و روش های تازه و جلوگیری از بازگشت به دوران تاریکی پزشکی که در آن حتی ابتدایی ترین عفونت ها کشنده بود،بیشتر شده است هست.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، محققان دانشگاه وندربیلت در حال حاضر موفق به توسعه طبقه بندی جدیدی از آنتی بیوتیک از جایی شده است اند که تاکنون به آن توجهی نشده است.

مبارزه با ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با شیر مادر

“شیر مادر”

مدت ها است که باور عمومی بر این است که تغذیه با شیر مادر بخش مهمی از رشد سالم بوده، لیکن شیر مادر ترکیبی از پروتئین، چربی و قندهای مغذی را فراهم می کند. ولی این فقط در مورد تغذیه صدق نمی کند و از آنجا که سیستم ایمنی نابالغ نوزادان آنها را در برابر آلودگی به عفونت آسیب پذیر می کند، شیر مادر همچنین عملکرد ایمنی مادر را با فرزند خود به اشتراک می گذارد.

تاکنون زیاد به نظر می رسید که این فواید ضد باکتری از پروتئین شیر تهیه می شد، ولی تیم دانشگاه وندربیلت تصمیم به بررسی این عنوان گرفتند که آیا قندها نیز در آن نقشی دارند یا خیر.

با ظهور ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک، فشار بر روی دانشمندان جهت توسعه مولکول‌ها، مواد و روش‌های تازه و جلوگیری از بازگشت به دوران تاریکی پزشکی که در آن حت

“استیون تاونسند”، مدیر این پژوهش تازه می گوید: “طی قرون گذشته، محققان حوزه شیمی اعتقاد بوده اند که پروتئین ها نقش مهمتری داشته و قندها از نظر اهمیت بعد از آن ها قرار دارند.” وی افزود: با وجود اینکه اطلاعاتی در بعد این تفکر وجود ندارد، اکثر مردم بر این باور هستند. مردم اطلاعات کمی در مورد عملکرد قندها دارند و من به عنوان یک شیمیدان گلیکوپروتئین که در این زمینه آموزش دیده، می خواستم در این پژوهش تازه نقش آنها را بررسی کنم.”

این گروه جهت آزمایش فواید ضد باکتریایی قندها، ابتدا ترکیباتی به نام “الیگوساکاریدها” (oligosaccharides) را از چندین نمونه از شیر مادر در انسان ها استخراج کردند. با استفاده از طیف سنجی جرم، آنها پروفیل هایی از این ترکیبات را ایجاد کردند و سپس آنها را به باکتری های عفونی که در این مورد، گروه استرپتوکوکهای گروه ب (Group B Streptococcus =GBS) که یکی از عفونت های مرسوم در نوزادان بودند، اضافه کردند.

در نخستین آزمایش، این تیم پنج نمونه قند موجود در شیر را در برابر پنج کلونی استرپتوکوکی قرار دادند.

مبارزه با ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با شیر مادر

در این آزمایش مشخص شد که ۳ نمونه از این نمونه ها تاثیری بر روی عفونت نداشتند، این در حالی بود که یکی از آن ها نسبتا موثر بوده و یکی دیگر تقریبا کل کلونی باکتری را از بین برده است.

دور دوم آزمایشات هنوز هم در حال انجام است که در آن این تیم بیش از ۲۴ نمونه را مورد بررسی قرار دادند.

با ظهور ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک، فشار بر روی دانشمندان جهت توسعه مولکول‌ها، مواد و روش‌های تازه و جلوگیری از بازگشت به دوران تاریکی پزشکی که در آن حت

تا کنون، دو نمونه از آنها موفق به کشتن باکتری ها و از بین بردن بیوفیلم هایی شدند که ابرمیکروب ها جهت محافظت از خود ایجاد کرده بودند.

همچنین دو نمونه از آنها موفق به کشتن باکتری ها شده، ولی تاثیری بر روی بیوفیلم ها نداشتند و چهارنوع دیگر بیوفیلم ها را بدون کشتن استرپتوکوکی از بین برده اند.

مبارزه با ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با شیر مادر

“استیون تاونسند” می گوید: “نتایج ما نشان می دهد که این قندها دارای دو عمل وابسته به هم و پیاپی هستند. آنها اول باکتری های نشانه را سنتز کرده و سپس آنها را می کشند. بعضی زیست شناسان این امر را ” فوت و میر سنتز شده است ” نامیده و در حال تلاش جهت تولید داروهای ضد میکروبی با استفاده از این توانایی هستند.”

حتی اگر قندها موفق به کشتن باکتری ها نشوند، از بین بردن بیوفیلم همچنان یک استراتژی بافایده محسوب شده است که به دیگر عوامل ضد باکتری اجازه می دهند تا کار را تمام کنند.

برای آزمایش این ایده، محققان قندهای شیر را با پپتیدهای ضد میکروبی موجود در بزاق انسان ترکیب کرده و سپس این ترکیب را به کشت های استرپتوکوکی اضافه کردند.

مسلم است که هنگامی که قندها در وهله اول سیستم دفاعی باکتری ها را تخریب کردند، پپتیدها به آسانی توانستند با این ابرمیکروب ها به مبارزه بپردازند.

محققان دریافتند که قندهای شیر به جز تاثیر بر استرپتوکوک، همچنین در برابر دو پاتوژن از ۶ پاتوژن در گروه “ESKAPE” (انتروکوک فاسیوم، استافیلوکوکوس اورئوس، کلبسیلا پنومونیه، اسینتوباکتر بومانی، سودوموناس آئروژینوزا و گونه های انتروباکتر) نیز موثر هستند.

از دیگر مزایای قابل توجه این ترکیبات می توان به غیر سمی بودن آنها اشاره کرد؛ آیا که اکثر آنتی بیوتیک ها دارای فواید سمی هستند.

این پژوهش تازه در مجله Infectious Diseases انتشار یافته است.

واژه های کلیدی: عفونت | آزمایش | باکتری | محققان | باکتری | آنتی بیوتیک | اخبار پزشکی

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو